De E4 ongeslagen WINTERKAMPIOEN!

Het was zover de E4 kan de titel “WINTERKAMPIOEN” verdienen, immers vandaag stond de uit wedstrijd tegen de E2 van Hertha op het programma. De jongens uit Breukelen hadden tot vandaag 7 wedstrijden gespeeld en nog geen punt verloren. De naaste concurrent staat met 4 punten achter het team uit Breukelen maar hebben 2 wedstrijden meer gevoetbald!

Zoals gebruikelijk werd de tactiek en opstelling doorgesproken. Na een actieve warming up stonden de jongens te trappelen om te beginnen.

Het was in het begin zichtbaar dat de jongens uit Breukelen een beetje nerveus waren en werd er teveel ruimte weggegeven. Het was ook Hertha die de score wist te openen, 1-0. Het team uit Breukelen herpakte zich en met een mooie solo van de rechterkant was het Jayson die de bal achter de keeper plaatste, 1-1. Het team uit Breukelen ging op zoek naar de voorsprong en gaf hierdoor te veel ruimte achterin weg. De verdediging van de FC stond vaak tegen een overmacht van Hertha spelers. Het kon ook niet lang goed gaan en de tegengoal was een feit, 2-1 voor Hertha. Dit was voor de jongens uit Breukelen het moment dat de mouwen werden opgestroopt en er gevochten werd voor elke meter. Het moment was daar en Maurick werd gelanceerd en ging alleen op de keeper af en…..goal, 2-2. De Fc bleef aandringen en het was Ole die de 2-3 voor Breukelen scoorde. Dit was ook de ruststand.

De laatste aanwijzingen doorgenomen ging het team weer het veld in en probeerde de spirit van de eerste helft weer op te pakken. Breukelen zocht de weer de aanval op en het was wederom Ole die de rust bewaarde en de bal beheerst inschoot, 2-4 voor Breukelen. Het team uit Breukelen bleef de aanval opzoeken maar gaf ook veel ruimte weg en daar wist Hertha wel raad mee, 3-4. Het was Breukelen die de aanval opzocht en het was Jayson die het verschil weer groter maakte, 3-5. Het was echter Hertha die de weer de aansluiting vond en scoorde, 4-5. De aanvallen gingen nu over en weer maar daar was Jayson weer…… en zette Breukelen met zijn 3e doelpunt op een 4-6 voorsprong. De jongens uit Breukelen lieten zich nu niet meer verrassen en met een mooie solo van Jop die zich mooi vrij speelde en de bal hard richting de 2e paal schoot. Op dat moment kwam Dion op volle snelheid aangelopen en met een mooie sliding gleed Dion de bal in de goal, 4-7.

Dit was ook de eindstand.

In de kleedkamer werd er een klein feestje gevierd, na de ronde dans was ervoor iedereen chips en wat te drinken. Nu snel douchen en dan naar Breukelen want daar lagen al de frietjes in het frituur bruin te bakken.

Jongens gefeliciteerd met het behaalde resultaat.