Off D2

We speelden thuis een oefenwedstrijd tegen Hertha D1. We moesten blauwe shirtjes aan omdat Hertha ook in het wit speelde. Het omkleden ging snel en we hadden meer dan 3 kwartier over voor de warming up. Omdat Kasper en Koen geblesseerd waren en Zwier en Stephen niet de hele wedstrijd konden spelen hadden we Andrew van de D3 geleend. In de kleedkamer sprak Peter ons toe dat alles wat we geleerd hadden in deze wedstrijd moesten laten zien. Tijdens de warming up hadden we al gesprekken dat het makkelijk ging worden omdat onze D1 al flink van Hertha gewonnen had. Maar in de wedstrijd ging het heel anders.

We stonden al in de eerste minuut achter door goed samenspel van Hertha. Toen ging het een kwartier goed en toen werd het 2-0 door een mooie rebound. Meteen daarna werd het 3-0 met een goed schot van een van de spelers van Hertha. Het werd ook nog 4-0 voor de rust.

In de rust sprak Peter ons nog toe. We moesten feller in de tweede helft zijn en we mochten geen balverlies lijden.

In de tweede helft ging het meteen wat beter, we waren steeds in de aanval maar we kregen de bal er maar niet in door goed verdedigen van Hertha. Het werd nog wel 4-1 door een mooie corner van Andrew en Dave schoot hem rechtstreeks in de kruising. Maar op het einde werd het toch nog 5-1 door een mooie loopactie en toen was de wedstrijd afgelopen.

Ik vond het leuk dat Andrew mee met ons mee wilde doen. Volgende week tegen Argon, dat is een hele belangrijke wedstrijd want ze staan 1 plaats boven ons.