Droomvoetbal F2

Afgelopen zaterdag speelden we weer tegen de F1 van Hertha uit Vinkeveen. Vorige week was nog een krappe overwinning behaald. Hoe zou het vandaag gaan? Helaas waren Destin en Tommy ziek, gelukkig kon Roger invallen.

De F2 begon direct goed aan de wedstrijd. Pim, Matt en Olivier in de voorste linie; Yme, Jurriaan en Roger in de achterste linie en Daan op de goal. Al snel werd duidelijk dat dit de wedstrijd van de buitenspelers zou worden. Yme, Jurriaan en Roger gaven scherpe passes aan Pim en Oliver op de flanken. Olivier dribbelde er vrolijk op los en leverde prachtige schoten af op het doel.

De keeper van Hertha bleek in topvorm. Pim was echter ook in topvorm en had vandaag buskruit in zijn schoenen. Daar bleek geen keeper tegen op te kunnen. Op een mooie voorzet van Olivier werd het 1-0 door Pim. De F2 ging goed door. Matt hield de druk als spits er goed op. Al snelde scoorde Pim de 2-0.

Na de rust bleek dat de coach zijn spelers nog eens even op scherp had gezet. De F2 ging verder waar het gebleven was. De aanvallen en kansen volgden elkaar snel op door goed samenspel van de F2. Pim scoorde ook de 3-0 en de 4-0. Hertha probeerde wel maar kwam er niet door. De verdediging stond heel goed te spelen en Daan was heer en meester rond zijn goal.

Het was een droompartij, prachtig samenspel, mooie doelpunten, geen goals tegen. We hopen dat Destin en Tommy er volgende week weer bij zijn. Beterschap jongens!

Roger bedankt voor je invalbeurt.

Iedereen klasse gespeeld!