Opnieuw winst voor de F3

Zaterdagochtend 14 november om 08.00 uur verzamelen op de Vrijheidslaan. De uitwedstrijd tegen Victoria F11 stond vandaag op het programma. Een tegenvaller, onze topper Wessel was ziek, dus we vertrokken i.p.v. met 9 met 8 enthousiaste spelers.

En natuurlijk weer de nodige ouders (inclusief koek voor bij de koffie) Onze twee verslaggeefsters (Marscha en Hetty)waren er niet bij dus het verslag is gemaakt n.a.v. video-opnames (i.v.m. het ontbreken van pen en papier.

De wedstrijd begon en er zat gelijk veel pit in. Bram begon de eerst helft op de goal. Een aantal kansen die het doel net niet haalde. Maar onze toppers gaven de moed niet op. Na enige tijd viel dan toch de eerste goal door Milan.

Gevolgd door een knappe goal van Rafaël. Er werd vandaag wel op een kluitje gespeeld, wat een beetje rommelig was om te zien. Nog voor rust wist Milan er door een mooie voorzet van Joost 0-3 van te maken. Dat was een lekkere uitslag om te gaan rusten. Door goed verdedigend werk van Wouter, Lucas en Rafaël en het keepers werk van Bram wisten ze weer de 0 te houden !

De 2e helft stond Milan op het doel. Na de rust ging Diana alleen op de goal af en na enkele tegenspelers gepasseerd te hebben maakte ze er 0-4 van. Toen waren ze op dreef want er volgde hierna een mooie voorzet van Bram op Jim en scoorde de 0-5.

Daarna was er een rommelige situatie voor de goal van de tegenstander en maakte Victoria zelf 0-6. Jammer.

Toen was het de beurt aan Victoria een goed schot op de goal maakte er 1-6 van. Ondanks Milan zijn duik naar de hoek wist hij de bal niet te stoppen.

Maar de jongens gingen goed door en weer een goede voorzet van Diana op Joost zo maakte Joost er 1-7 van. Nu was het Bram zijn beurt, na een aantal solo akties en doelpogingen was daar dan de goal van Bram 1-8. Bram had nu de smaak te pakken en maakte er dan ook 1-9 van door een mooie voorzet van Joost.

Toppers wij hebben weer van jullie genoten.