Royale winst F4 op Bilthoven

Op zaterdag 7 november 2009 mochten wij thuis tegen Bilthoven. Nadat iedereen…en de tenues… aanwezig waren, waren beide teams gereed voor de wedstrijd. Damian was vrijwillig aangewezen om mee te spelen bij de F1. Jammer genoeg heeft de F1 ondanks de sportieve en maximale inzet van Damian toch niet gewonnen. Volgende week worden waarschijnlijk twee spelers van ons verzocht mee te spelen…..

Onze wedstrijd begon aktief…..binnen tien minuten stond het 1-0 door een goede actie van Rick. De eerste helft werd zeer aanvallend gespeeld. Snel maakte Matthijs de 2-0……de eerste helft werd afgesloten met een 5-0 voorsprong. Na de rust ging Tim op goal en kon Daan z’n energie in het veld kwijt. Daan speelde goed samen met Thijs, Thomas, Jens en Donyell welke zeer sterk waren op het middenveld en achterin.

Na de rust probeerde Bussum roet in het eten te gooien echter hier was Breukelen tegenop gewassen. Donyell maakte 6-0 en 7-0. Tim kwam goed uit het doel om de bal te stoppen. Toch maakte Bussum nog een doelpunt tegen. Vervolgens werd het 8-1 door Rik en Thomas maakt nog een voltreffer waarop de eindstand op 9-1 kwam.