E3 andermaal 6 maal gescoord

Het regende behoorlijk tijdens de wedstrijd, waardoor de jongens door hun verlopen kapsels nog maar moeilijk te herkennen waren. Het waaide ook hard, waardoor behoorlijk wat bladeren op het kunstgrasveld. Wesley en Suar waren afwezig vanwege (de Mexicaanse) griep. Thale was er onverwacht toch, hoewel hij woensdag nog met een gekneusde enkel op de eerste hulp had gezeten.

De supporters (ouders) zaten in de dug-out, maar bleven zelfs daar niet helemaal droog. Overigens zowel die van FC Breukelen als van OSM en dat was best wel gezellig. Vooral ook omdat FC Breukelen zich weer van zijn beste kant liet zien. Al vrij snel bleken ze iets sterker en ze waren veel in de aanval. Luuk nam de 1-0 voor zijn rekening.

Door de goede verdediging van Robin, Koen en Liban had keeper Justin niet zo heel veel te doen. De vaart zit er behoorlijk in en Thale scoort de 2-0. Daarna is er toch werk aan de winkel voor Justin en hij heeft een mooie redding. Vanuit een voorzet van Luuk (waarbij Luuk onderuit gehaald wordt en zich blesseert) scoort Thale de 3-0. OSM wordt weer even gevaarlijk, maar Justin doet wat hij moet doen.

In de rust een groot compliment van scheidsrechter Hans Bijlenga. De jongens zijn uitstekend aan het voetballen, zeer leuk om te zien. Spelen goed over, zouden alleen nog iets vaker terug kunnen passen.

In de tweede helft is het wederom Thale die een doelpunt weet te scoren. De bal rolt langzaam langs de keeper en iedereen “stond erbij en keek ernaar”. 4-0 dus. De 5-0 komt van Collin die alleen een paar mannen weet te passeren. Daarna wederom een mooie redding van Justin.

Luuk schiet op doel en in de rebound scoort Floris de 6-0. Daarna zijn er nog een hoop kansen. Floris schiet naast, Collin zin bal gaat net naast en een andere keer net over, Luuk 2x onderkant lat en 1x naast.

Dan lijkt OSM aan de andere kant van het veld te scoren. Justin raakt zijn bal met de vingertoppen aan, maar de bal lijkt toch in het net te belanden. Het publiek van OSM gaat uit zijn dak. Maar dan gaat de wedstrijd verder met een hoekschop voor OSM en wordt duidelijk dat de bal toch over is gegaan. De eindstand blijft dus 6-0, net als vorige week. En ook net als vorige week een uitstekend gespeelde wedstrijd!

Man of the match: Thale, die ondanks zijn blessure 3 doelpunten weet te scoren.