E6 wint ruim bij Wasmeer

Om 8.45 vertrokken we naar Hilversum. Het is nat, maar het zonnetje schijnt. Echt Herfstweer. Na 10 minuten stond het nog 0-0, maar Wasmeer leek iets sterker. Er speelt een meisje in het team van Wasmeer, dat zeker haar “mannetje” staat. Zonder problemen legt ze Luuk neer tijdens een rally. Maar dat laat hij niet op zich zitten en hij beantwoord dit door snel daarna de bal rustig langs de keeper te schieten en de stand te zetten op 0-1.

Floris zijn harde bal op de keeper en zijn goede kopbal daarna, zorgen helaas niet voor een verdere voorsprong voor FC Breukelen. Daarna is het ook Floris die in duel met het meisje gaat om de bal en beiden vallen op de grond, waarna het meisje huilend het veld verlaat. Het is daarna wederom Floris in de hoofdrol. Het was een zacht balletje, met effect. Eigenlijk had niemand direct door dat het raak was, zelfs Floris niet. Maar inmiddels was het toch mooi 0-2 en dit blijft het tot de rust.

Justin staat zeer goed te keepen een heeft een paar super reddingen. Maar laten we de achterhoede niet vergeten: Liban, Wesley en Robin staan zeker hun mannetje. Collin zijn hoekschop gaat net over. Het derde doelpunt is wederom een rustig schot, dat deze keer van Thale komt, 0-3.

Hé, wie staat daar in de bosjes? Het is Suar die hoge nood heeft.

Dan passeert de bal, die vanaf Koen zijn voet komt, (weer heel zachtjes) de keeper. Luuk staat bij het doel en had de bal een harde poeier in het doel kunnen geven. Maar hij weet zich te beheersen en gaat met zijn armen wijd rustig achter de bal lopen om de verdediging van OSM geen kans te geven. Maar hij laat het doelpunt aan teamgenoot Koen. Zeer sportief Luuk!

Justin redt de bal met een mooie duik. Ook hij is enorm gegroeid, want dit zagen we hem vorig jaar nog niet doen.

De 0-5 komt uit een voorzet van Luuk op naam van Thale te staan. Het laatste doelpunt, de 0-6 komt weer van de schoen van Luuk. Thale geeft de bal nog een tikkie, maar toen was deze de doellijn al gepasseerd.

Wat hebben deze jongens waanzinnig gespeeld en een super mooie wedstrijd met veel samenspel laten zien. Ze zijn echt heel hard aan het groeien. Proficiat! Man of the match: Luuk.