A3 verliest weer..

Op een zaterdagmiddag, waar de regen met bakken uit de lucht kwam, heeft de A3 na goed gespeeld te hebben uiteindelijk verloren met 9-1 tegen VVZA.

Om 12.30 werd er afgetrapt door de A3 op het oude kunstgrasveld aan de Broekdijk-Oost. Nadat Maurice, Daan, Jasper en Thang weer een wilde avond hadden beleefd met elkaar werd er ‘brak’ begonnen aan deze lastige wedstrijd.

VVZA zette al vroeg druk op de Breukelse verdediging. Na een aantal grote kansen voor de gasten werd de 0-1 gemaakt door de snelle spits van VVZA. VVZA kon makkelijk uitlopen naar 0-3 al moet daarbij aangetekend worden dat de derde treffer voor de bezoekers buitenspel was. Dit werd echter gemist door de jarige Tum die stond te vlaggen. Het 2e gedeelte van de eerste helft begon de A3 beter te voetballen en kwam het gevaarlijk voor de VVZA keeper, echter de kansen werden gemist door de Breukelse spitsen. Met een 0-3 tussenstand maakte de goed fluitende scheidsrechter een einde aan de 1e helft.

In de 2e helft ging de A3 verder waar het kort voor rust mee begonnen was: Druk zetten en kansen creeren. Deze druk leverde al snel resultaat op, na goed doorgaan van Marley op de keeper kon Gertjuh de 1-3 maken. De A3 leek er weer in te geloven maar door een grote persoonlijke fout van de brakke Daan werd alle hoop aan duigen geschoten. VVZA kreeg nog een, naar o.a. Jelle’s mening onterechte penalty maar de scheidsrechter was overtuigt van zijn beslissing. De keeper van VVZA nam plaats achter de bal, mikte op de kruising maar schoot huizenhoog over. De lust en de krachten verdwenen bij de jongens van de A3 en VVZA kon uitlopen naar een grote overwinning.

Jongens, complimenten voor het goede positiespel, de duels moeten wel feller. Volgende week tegen Eemnes..moeten we kunnen hebben..

FC Breukelen A3 - VVZA A2

Opstelling FC Breukelen A3: Marc, Nick, Jelle de B., Daan, Thang, Jelle v.d.B., Tom, Frank, Kelvin, Jasper en Marley

Wissels: Gert-Jan, Bas, ThomGothic, Maurice en Jos