De E4 laat zich niet verrassen

Vandaag, zaterdag 7 november, was de tegenstander BFC E7. Dit zou een lastige wedstrijd kunnen worden immers BFC had vorige week van de nummer 2 met ruime cijfers (6-2) gewonnen. De jongens moesten op de training weer op scherp gezet worden immers al 3 weken geen competitiewedstrijden meer gespeeld. Reden hiervoor was de herfstvakantie en twee maal vrij, de jongens hebben wel twee oefenwedstrijden gespeeld.

Het is 10 uur de beide teams staan klaar om te beginnen maar hééé….. waar is de scheidsrechter? Op dat moment was gelukkig Richard Alfons bereid om het fluitje te pakken en de wedstrijd te leiden.

Het was Fc Breukelen die erg sterk uit de startblokken kwam en met één van de eerste aanvallen was het Jayson die de bal naar Guido speelde en Guido dacht niet na en haalde uit….goal, 1-0 voor de Fc Breukelen. Het team uit Breukelen was op oorlogspad en wist BFC onder druk te zetten en te houden. De jongens van de Fc zijn weer in de aanval en het was Ole die met een afstand schot de 2-0 wist te scoren.De jongens van de Fc zijn weer in de aanval en wisten Jayson te lanceren, alleen op de keeper af en met een mooi geplaatste schuiver in de verre hoek was het weer raak, 3-0. De jongens van BFC probeerde het spel van de Fc Breukelen te ontregelen om met snelle counters uit de verdrukking te komen. Waar ze echter niet op gerekend hadden was dat de aanvoerder en keeper van Breukelen, Tim, samen met zijn verdediging te stoppen. Via een opbouw van achteruit werd Maurick aangespeeld en via een mooie loopactie met aansluitend een schitterende kapbeweging zette Maurick zich vrij voor de keeper en haalde uit….4-0 voor Fc Breukelen. Het was bijna rust en daar kwam Ole weer eens kijken en ja hoor…. goal 5-0.

De tweede werd begonnen en de jongens uit Breukelen dachten dat ze er al waren de duels werden te makkelijk verloren de afgesproken posities werden niet meer bemand en voor je het weet staat het binnen een paar minuten ineens 5-2.

De jongens werden weer wakker echter het spel bleef erg rommelig, het inpassen was matig, blind uit verdedigen etc.. Maar ja met het hots en klots voetbal wist het team uit Breukelen de tegenstanders toch te verassen en door doelpunten van Jayson, 6-2, Guido, 7-2 en….Jop, 8-2 werd de wedstrijd uitgespeeld.

Jongens jullie hebben hard voor elkaar gewerkt en als een team deze wedstrijd gewonnen, klasse!