Hard gestreden, goed gevoetbald, en toch met lege handen naar huis!

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen de F2 van CSW uit Wilnis op het programma. Qua punten stond deze tegenstander gelijk met onze jongens, dus dat beloofde een spannend duel te worden. De voorbereiding was optimaal aangezien de leiding (= Jürgen) er blijkbaar in geslaagd was om het tijdstip van aanvang te verschuiven naar 10.55 uur. Iedereen, maar met name de supporters (lees ouders) zagen er uitgeslapen uit.

Vanaf de eerste minuut gingen onze jongens vol de strijd aan. Ze speelden mooi samen, combineerden en er ontstonden kansen. De verdediging stond als een huis, het middenveld bouwde op en de aanval was een ware plaag voor CSW. De lat kon nog voorkomen dat onze F2 op voorsprong kwam, al zou dat wel verdiend zijn geweest. En als CSW bij ons doel in de buurt kwam, dan was daar onze keeper Daan die op een meesterlijk eenvoudige manier de bal van de voet van de tegenstander opraapte. De F2 was heer en meester, maar ze scoorden niet. En juist op het moment dat de 0-1 in de lucht hing sloeg CSW toe. Een “valse” counter zorgde voor de onverdiende 1-0.

In de rust kreeg Jürgen de kans om onze jongens moed in te spreken. Deze woorden werden ter harte genomen, want wederom gingen Daan, Jurriaan, Yme, Matt, Tommie, Destin, Pim en Olivier vol aan de bak. CSW groef zich in en liet Breukelen F2 komen. Door het aanvallend spel waren de counters van CSW des te gevaarlijker, waardoor wij een paar keer nog goed weg kwamen. Onze jongens deden er werkelijk alles aan, maar ze konden geen doelpunt meer maken. Dat is ook een compliment voor het team van CSW.

De supporters hebben gezien dat de F2 minimaal gelijkwaardig was aan CSW, echter dit werd niet beloond met punten. Helaas! We hebben wel gezien dat de jongens steeds beter gaan spelen, met dank aan het goede werk van de trainer John.

Jongens, laat de koppies niet hangen. Wij weten zeker dat jullie steeds beter worden en dat bij de volgende wedstrijd de punten voor jullie zijn.