F4 in spannend gevecht om de derde plek

Vandaag moest de F4 tegen de nummer 3 in de lijst; Maarssen F9.

Zelf stond de F4 4e, dus het het was duidelijk dat het een spannende pot zou worden.

De eerste helft speelden we 8 tegen 8, in het begin was het aftasten van beide kanten. Beide teams gingen gelijk op, maar konden weinig kansen creëren. Uiteindelijk was het Matthijs die het eerste verlossende doelpunt wist te maken. We gingen toen toch maar over op 7 tegen 7, zodat er wat meer ruimte ontstond.

Dit was in eerste instantie niet in ons voordeel, want Maarssen scoorde en we gingen dus met 1-1 de rust in.

Voor meer power voorin schoof Rick naar voren, en Donyell en Daan zorgden voor de verdediging. Het ging er stevig aan toe en beide teams kregen nu meer kansen.

Maarssen was de eerste die ervan profiteerde; 2-1. Gelukkig zaten onze jongens erboven op, en vrijwel direct erna werd de 2-2 ingeschoten. De wedstrijd begon nu in het voordeel van Breukelen te kantelen en Rick scoorde de 2-3.

Onze jongens hielden dit nog even vast, er volgde een goeie pass op Thomas, die zich vrij had gelopen voor de goal, BOEM! 2-4. Maarssen was het even kwijt en Breukelen zette door; nu was het Rick die nog een goal maakte, 2-5.

Winst was nu vrijwel zeker, daardoor lieten de jongens het er een beetje bij zitten de laatste 5 minuten. Er werd niet meer zo hard terug gerend, en Maarssen rook zijn kans. Donyell en keeper Thijs konden het niet redden tegen 4 aanvallers, en we kregen nog een goal tegen.

Voor mijn gevoel duurde de de blessuretijd wel erg lang, maar uiteindelijk werd er toch afgefloten.

Goed gedaan jongens, een hele spannende en leuke wedstrijd!