Jong Breukelen speelt 4e wedstrijd tegen Sparta

DE TALENTEN VAN FC BREUKELEN SPEELDEN GISTEREN DE 4E WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA.

Na de nederlaag van gisteren tegen Sparta staan de talenten van Fc Breukelen weer eventjes met beide benen op de grond.

Na de mooie overwinning van vorige week tegen Haarlem stond nu de wedstrijd tegen de belofte van Sparta op het programma. Sparta staat bekent om hun goede jeugdopleiding, dat wisten we in Breukelen maar al te goed.

Ze waren ook de winnaar van de eerste Breukelen cup en leverden de speler van het toernooi. Dat Sparta niet gekomen was om eventjes ontspannen te voetballen bleek direct vanaf het fluitsignaal. Men zat overal kort en fel op en de 2 buitenspelers zorgden voor veel gevaar.

De eerste 20 minuten leverde dat nog geen schade op maar toen viel dan toch de terechte 1-0. Waar in de eerste 3 wedstrijden nog aardig meegekomen kon worden kwam het jonge elftal flink onder druk te staan. Er werd dan ook gerust met 0-3 achterstand.

Bij vlagen liet Breukelen zien dat ze wel degelijk kunnen voetballen. Maar vooral in de 2e helft zie je dat de omschakeling bij een BVO zo verschrikkelijk goed en snel is, bij elke afgeslagen aanval werd Sparta levensgevaarlijk.

Het resulteerde in een terechte 0-7 nederlaag. Absoluut geen schande. Er werd gespeeld tegen een BVO die er om bekend staat dat hun jeugdopleiding bij de top van Nederland hoort. Breukelen kreeg een compliment van de technische leiding van Sparta dat men er trots op moet zijn dat er zoveel talenten rondlopen bij deze vereniging!!!