Victoria neemt revanche op F2

Vandaag speelden we thuis tegen de F2 van Victoria. We hadden versterking van Rafael en Wessel. We wisten dat het een spannende wedstrijd zou worden, want Victoria was uit op revanche. Wij hadden ze immers bij hen thuis met 4-3 verslagen. Dat wilden ze natuurlijk recht zetten. En een spannende wedstrijd werd het!

Vanaf de aftrap bleek dat Victoria gebrand was op een overwinning. Er was direct sprake van een stormloop op het doel van Daan. Gelukkig hielden Jurriaan, Yme en Wessel stand en als er iemand doorheen glipte was Daan er nog die zijn doel schoon hield. Helaas kon niet voorkomen worden dat Victoria de score opende.

Snel daarna had Victoria een mazzeltje en werd het 2-0. De koppies gingen bij de F2 van Breukelen niet hangen. Onder aanvoering van Olivier, die vandaag de aanvoerder was, ging Breukelen op zoek naar de gelijkmaker. De schoten die op door Pim, Tommy, Destin, Rafael en Olivier op het doel werden afgevuurd, leken wel kanonskogels. Vlak voor rust maakte Tommy de 2-1 na een prachtige uitgespeelde aanval. Zou de Breukelse samba dan nu echt op gang komen?

Aan het begin van de tweede helft werd het door een onhoudbaar schot 3-1. Nu nam Breukelen het initiatief: aanval na aanval volgde. Er werd voorin knap gecombineerd door Destin, Rafael, Wessel, Pim en Tommy. Achterin hadden Jurriaan en Yme de deur op slot gezet en Daan was koning in het strafschopsgebied.

Al snel poeierde Pim de bal via de onderkant van de lat in het doel, 3-2. Een prachtig schot! Zou het nog lukken om gelijk te spelen? De gelijkmaker hing in de lucht maar helaas bleek de tijd net te kort.

Jongens, goed gespeeld! Het was een weer prachtige spannende wedstrijd voor het publiek.