E2 geen victorie bij Victoria

We zijn helaas deze week niet in staat gebleken om de reeks nipte verliezen om te buigen naar een winst. Victoria E5 heeft met 4-3 weten te winnen in wat je opnieuw een bloedstollende wedstrijd mag noemen.

Kort na de start scoorde Victoria de 1-0 terwijl wij nog bezig waren onze plekken te vinden. Thom, die als een ware bikkel niet wilde opgeven, stond zo ziek als en vogeltje in het veld. Omdat Mees ook al ziek was en thuis te bed lag waren we zeer blij met de hulp van Didier. Net toen we besloten dat Thom echt moest wisselen viel het doelpunt. Helaas.

De verdere eerste helft werd er niet gescoord en hadden wij, net als in de voorgaande wedstrijden net zo veel kansen als de tegenstander.

Ook in de tweede helft zat het venijn in het begin. Snel achter elkaar scoorde Victoria 2 keer en keken we tegen een pittige 3-0 achterstand aan. Ineens kreeg Dax de geest en wist na een flinke actie ons eerste doelpunt te scoren. We gingen er weer een beetje in geloven en de inzet en werklust namen toe, zo ook de kwaliteit van het spel. Als herboren speelde de jongens en het werd zowaar 3-2. Van opwinding ben ik vergeten wie er scoorde maar blij waren we en je we dachten…het kan nog.

Maar Victoria was ook niet gek en wist de ruimte die ontstond door onze aanvalsdrift te benutten: 4-2. Oei, dit werd moeilijk.

Door een rare klutsbal waarbij alle verdedigers en de keeper van Victoria de bal misten werd het 4-3 en lagen er opnieuw kansen voor ons. De tijd was ondertussen echter doorgekropen en we hadden nog krap 5 minuten. Uiteindelijk bleek dat te weinig om er nog een gelijkspel uit te slepen en dus moesten we met een teleurstellende 4-3 genoegen nemen.

Toch ben ik trots op de veerkracht van dit elftal en de manier waarop ze de tweede helft hebben geknokt voor een mooi resultaat.