Zware dobber voor D3

Vandaag dan eindelijk de meisjes van CSW MD1 op bezoek. Niet echt een onbekende voor de leiders, en gezien de stand in de competitie, ook dit jaar weer een geduchte tegenstander. Helaas konden we vandaag niet beschikken over onze links achter speler Sjoerd. Sjoerd is geblesseerd aan zijn knie maar kwam wel naar de wedstrijd kijken; beterschap Sjoerd met je knie.

Vandaag was het ook de eerste kennismaking met Brendan. Brendan komt van de D2 en zit vanaf vandaag bij de D3: Brendan van harte welkom.

Nadat de aangepaste opstelling was doorgesproken werd de wedstrijd aangevangen. Rond de 10e minuut gebeurde wat waar we al bang voor waren, een eerste uitbraak van de CSW voorhoede waarbij wij duidelijk op snelheid werden afgetroefd, de 1 - 0 werd gemaakt, onhoudbaar voor Matthijs. Daarna volgde er enkele kansen voor de D3 maar werden niet omgezet in doelpunten, tot de 20e minuut er een handsbal werd gemaakt door een CSW speler. Andrew was degene die de strafschop nam maar helaas hoog overgeschoten, dus nog geen gelijkmaker. Met een 0 - 1 achterstand gingen we de rust is.

Tijdens de rust werden er toch een aantal tactische veranderingen aangebracht in de achterhoede zodat we makkelijker konden reageren op de snelle spitsen van CSW.

Direct na de rust gingen we in een hoge versnelling van start en al in de tweede minuut na de rust werd na een aantal mooie combinaties de gelijkmaker gescoord door Omar (1 - 1). De rest van de tweede helft werd het aan beide zijden erg spannend met als beste kans een bal onderkant lat van CSW. Verder ontstond er wat commotie rondom een vermeend doelpunt van CSW, Matthijs rolde de bal naar de rand van het doelgebied voor een doeltrap maar werd door CSW opgepakt als een uitgooi en van daaruit gescoord. Eerst werd het doelpunt toegekend maar dit werd na protest weer teruggedraaid. Toch even een behoorlijke schrik voor de omstanders.

Een gelijke stand tegen de meisjes van CSW is zeker geen slecht resultaat, en uit monde van de leider van de CSW MD1, eindelijk een echte wedstrijd met geduchte tegenstand.

Goed gedaan jongens van de D3, op naar de volgende wedstrijd tegen CJVV.

FC Breukelen D3 - CSW MD1 1 - 1 (0 - 1)