Winst F5 in gemeentederby

Om 11 uur begon de wedstrijd in Kockengen tegen het derde elftal. Er werd hard gestreden door beide teams. Toch was het veldoverwicht voor Breukelen. Er werden goede kansen gecreëerd, maar de keeper van Kockengen was sterk en hield veel tegen.

Keeper Younes voorkwam net voor rust met een fantastische redding dat Kockengen tegen de verhouding in op voorsprong kwam, waarna hij snel in de tweede helft Breukelen ook nog op voorsprong zette na fantastisch voorbereidend werk van Melvin. Direct daarna viel er echter een tegentreffer door Kockengen, pas het eerste tegendoelpunt deze competitie van Breukelen!

De jongens knokte daarna goed door na de gelijkmaker, met goede reddingen in de goal van Willem, sterk verdedigend werk van Leon en Brent, en hard werken van Kevin en Melvin op het middenveld, en het werd duidelijk dat Breukelen toch de sterkere partij was. De ene na de andere aanval werd door Breukelen ingezet, wat uiteindelijk resulteerde in doelpunten van Peer, Melvin en Diego en een eindstand van 1-4!