F3 boekt ruime zege op HMS

Met kriebels in de buik kwam de F3 vandaag bij het veld aan want dit wordt een spannende wedstrijd tegen een sterk team. Maar voordat we konden voetballen moesten er eerst nog een paar mooie foto’s gemaakt worden van onze super sponsors.

Want onze jongens en meisje lopen er helemaal gesponsord bij, de tassen werden aangeboden door Bouwbedrijf van der Heijden, de pakken door slagerij Dalhuisen en de shirts door fysiotherapie praktijk Brouwer-Swinkels.

Sponsors heel erg bedankt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na de foto’s was het dan tijd voor het echte werk en al snel na het fluitsignaal was het de F3 die de aanval in kon zetten. Helaas waren we niet gelijk effectief maar wel steeds aanvallend aan de bal, HMS kreeg de kans niet voor een tegenaanval want de bal werd steeds weer veroverd door het verdedigingskoppel Wouter en Rafael.

Na het onderscheppen van de bal was het Bram die het eerste puntje wist te pakken. We kregen veel kansen maar konden ze helaas niet benutten en na wederom flink wat flipperkast werk was het Bram die een prachtig cornerschot om kon zetten in een mooi eigen doelpunt: yes 2-0.

Na nog een paar prachtige aanvallen en doelschoten van Jim, Joost en Diana was het Milan die dankzij een mooie voorzet van Bram kon scoren en gingen we de rust in met een 3-0.

De tweede helft begonnen we met keeper Wouter die hoopte op meer te doen dan keeper Wessel (in de eerste helft) want die had geen een bal gehad. Al snel wist Milan de stand weer een beetje op te krikken 4-0. Een mooie redding van Wouter zorgt ervoor dat de 0 op het scoren bord blijft en een mooi balletje van Jim zorgt voor 5-0.

Ondanks het wat hardere spel van de tegenstanders wisten verdedigers Wessel, Lucas en Rafael toch steeds weer de bal naar voren te krijgen en na een scherpe voorzet van Jim kon Milan de wedstrijd afmaken op 6-0.

Toppers super gedaan gefeliciteerd jullie staan verdiend bovenaan.

Toeschouwers heel erg bedankt voor de gezellige aanmoedigingen en onze coach Oscar leuk dat je er weer was.