Dubbele cijfers F4

Na het eerste verlies vorige week, was de spanning voor de wedstrijd goed voelbaar, de spelers hadden er wel zin in, maar waren wat stiller dan we van ze gewend zijn.

Kort na het begin scoorde Matthijs de 1-0, en de spelers werden meteen wat losser. Wel was duidelijk dat de spelertjes geleerd hadden van vorige week, want de verdediging werd nu erg goed in de gaten gehouden, soms iets te goed, wat de slagkracht voorin niet ten goede kwam. Gelukkig luisterde de spelers goed en nu kwam de f4 goed op stoom, Damian scoorde de 2-0 (vorige week goed voor de openingstreffer, wat ik niet goed vermeld heb in mijn vorige verslag, sorry Damian). Rick vuurde een knalhard schot op doel af, en via twee of drie tegenspelers kwam de bal voor de voeten vanMatthijs; 3-0.

Na een (ietwat korte?) 1e helft, ging de f4 door waar ze de eerste helft gebleven waren, Donyell stond nu op goal, en Daan kon een goede pass geven aan Damian; 4-0.

Matthijs kreeg nu 3 kansen achter elkaar, alle 3 raak, waarvan 2 er heel subtiel langs de keeper het doel in rolde.

Damian zorgde vervolgens voor de 8-0, Daan scoorde de 9-0. Rick, die eerder al een aantal goals mogelijk maakte via goeie passes, kon de wedstrijd met een keihard schot van ca. 15 meter afsluiten, 10-0!