De E4 wint rommelige wedstrijd van CSW

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen de E4 van CSW op het programma. Het team uit Breukelen miste vandaag 1 speler, Guido had het druk met handjes geven aan Mickey en Mini Mouse. . Tijdens de teambespreking werd aangegeven dat dit niet een makkelijke wedstrijd zou worden ondanks dat de eerste wedstrijd tegen CSW E4 gewonnen werd met 6-0.

Het was 10.00 uur en de wedstrijd werd begonnen, na een paar minuten elkaar aftasten was het Breukelen die steeds meer vooruit voetbalde. Diverse aanvallen werden via de flanken opgezet alleen de eindpass was niet goed en de jongens uit CSW wisten zo de aanvallen te onderscheppen. Het is altijd uitkijken als je zelf de kansen niet afmaakt dan doet de tegenstander dit.

Even niet opletten op het middenveld en een van de spitsen van CSW werd gelanceerd en via deze snelle counter wist men Tim te verrassen en was het 0-1. De jongens uit Breukelen bleven de aanval zoeken via de flanken en vanuit een zo’n aanval werd de bal teruggespeeld naar het midden en daar stond Jop al klaar. Met een geplaatst schot dat nog aangeraakt werd door een been van CSW speler rolde de bal in de goal bij CSW, 1-1.

Na ca. 18 minuten spelen werd er voor het eerst gewisseld en kwamen Jayson en Thomas, Dion en Melle vervangen. De invalbeurt van Thomas was van korte duur na een minuut of twee voetballen wou Thomas de afvallende bal weer voor de goal geven. Echter hij was te laat bij de bal en kwam hard in aanraking met de noppen van de tegenstander, einde wedstrijd voor Thomas. Het team uit Breukelen moest verder met nog maar 1 wissel. In deze rommelige fase was het Jayson die de goal wist te vinden en met een 2-1 stand werd de rust gehaald.

De tweede helft begon zoals de eerste was geëindigd: erg rommelig het spel golfde op en neer. Een aanval van CSW werd onderschept en via een snelle aanval via Jayson naar Ole en Ole wist de bal terug te leggen naar Jayson en hij ronde het mooi af, 3-1. Dit was nog niet genoeg voor de jongens uit Breukelen zij bleven maar de aanval opzoeken en de duels werden harder met regelmaar moest er verzorging worden toegepast. Bij Breukelen was het Jop die twee maal achter elkaar hard getackeld werd, even de natte spons erop en Jop was weer klaar om verder te spelen.

CSW probeerde wel de FC Breukelen onder druk te zetten maar die wisten deze aanvallen te blokken en met snelle aanvallen de tegenstanders weer te verrassen. Via zo’n snelle aanval was het Jayson die met een solo en een geplaatst schot de bal achter de keeper van CSW te krijgen, 4-1. De rommelige fase was voorbij en met goed positie spel wist men Jayson de bal te geven met een mooie beweging was hij de tegenstander kwijt en wist hij met een mooie pass Ole te bereiken bij de tweede paal. Met zo’n bal weet Ole wel raad en de 5-1 was een feit.

Met nog een paar minuten te spelen hadden de jongens uit Breukelen een corner te pakken. Deze corner werd genomen volgens afspraak van links kort op Dion, aannemen kijken en schieten. Je raad het al volgens het boekje doelpunt, 6-1 voor de Fc Breukelen. Dit was ook de einduitslag.

Jongens ondanks de moeilijke wedstrijd hebben jullie allemaal hard gewerkt!