F2 levert ondanks verlies topprestatie bij Argon

Zonder wisselspelers trad de F2 zaterdag om 8.45 uur aan in Mijdrecht.

Alle spelers stonden op scherp en wisten dat het een zware klus zou worden.

Pim was verhuurd aan de F1 die kampten met blessures dus alle spelers moesten vol aan de bak. Argon zette de wedstrijd op scherp met een eerste score en zette onze jongens onder zware druk. Matt wist de wedstrijd gelijk te trekken met een 1-1 en dat gaf de tegenstander die gewend is om met hoge cijfers te winnen een flinke dreun. De F2 Liet zich weer van zijn beste kant zien en maakte het de tegenstander moeilijk die met veel moeite de 2-1 wist te scoren.

FC Breukelen bleef vechten en Destin wist de wedstrijd weer gelijk te trekken met een 2-2 en zo kreeg Argon het zwaar te verduren. Na een titanenstrijd die tot in de laatste fase van de wedstrijd duurde kwam toch het gevreesde kantelpunt en wist Argon met fysiek overwicht er in de laatste 10 minuten vier te scoren.

Ondanks de eindstand kunnen we trots zijn op onze jongens, die echt goed gespeeld hebben en zo laten zien dat je ook bij een verlies met opgeheven hoofd het veld kan verlaten.

Als toetje zijn we bij
van der Steen heerlijk poffertjes wezen eten zodat de jongens weer op krachten konden komen voor de volgende uitdaging a.s. zaterdag tegen v.v. Maarsen.