Progressie F1 .....

3 oktober kwam de koploper uit de poule op bezoek op ons sportpark.

Maarssen F1 mocht laten zien waarom zij de ranglijst aanvoeren en of ze na afloop van de wedstrijd nog steeds ongeslagen zouden zijn.

Direct na het eerste fluitsignaal bleek al dat Maarssen een goede ploeg heeft met veel slimme spelers. Onze jongens stonden de eerste helft onder druk maar door zeer veel goed keeperswerk van Ryan en goed verdedigen van Vincent, Roger en Jacko was het bij rust gelukkig pas 0-1.

Ook na rust bleek dat Maarssen op zoek bleef gaan naar een tweede doelpunt.

Door af en toe een goede uitval via Levi en Ezra kwamen onze jongens onder de druk van Maarssen uit en kreeg Pim nog een kleine kans op de gelijkmaker.

Door het uitblijven van het tweede doelpunt van Maarsen leek het erop dat de eindstand 0-1 zou zijn. Maar toen in de laatste 5 minuten na de zoveelste kans van Maarsen onze jongens een goed geplaatste counter mooi uitspeelden was het Ezra die met een droge knal de bal hoog in de hoek achter de keeper schoot.

Jongens heel goed gespeeld en voor Tieme en Ruben die er door blessures niet bij waren hopen we op een snel herstel.