E2 tegen sterk Huizen E3 net kopje onder

Tegen een sterk spelend E3 team van Huizen is de E2 net niet overeind gebleven.

In een superspannende wedstrijd,
waarin het scoreverloop liet zien dat alles mogelijk was, werd uiteindelijk met 2-3 verloren.

In de eerste helft was de wedstrijd lange tijd gelijkwaardig. Onze jongens toonden weer veel inzet en wisten elkaar bij vlagen goed te vinden. Onze verdediging kreeg het in deze helft behoorlijk druk maar wist met georganiseerd spel de aanval van Huizen onschadelijk te maken. Geregeld wisten we ook zelf de aanval in te zetten en hadden we kleine kansjes.

Af en toe moesten we billenknijpen want de kansen voor huizen waren behoorlijk. Misschien was het de aanwezigheid van Ward en Bob die de spelers inspireerde want gescoord werd er door geen van beide partijen en met 0-0 werd de rust bereikt.

Na limonade en een korte pauze begon de tweede Helft. Al rap viel de eerste goal voor huizen omdat hun aanvallers slim ‘in de rug’ van onze verdedigers bleven hangen en zo verrassend vrij kwamen. Breukelen E2 toonde echter behoorlijk wat veerkracht want in no-time stond het weer 1-1. En dat was niet alles, ook de 2-1 viel kort daarna en Breukelen leek zelfs op de winst af te gaan. Helaas mocht het uiteindelijk niet zo zijn. Huizen wist nog 2 maal te scoren en de eindstand was 2-3.

Dirk Wieman, onze eigen infiltrant en spion, wist na afloop te melden dat dit team de voormalige F1 van Huizen was en dus ‘de bloem der natie’ van de nieuwbouw uit het Gooi.

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de meeste kansen voor de bezoekers waren. Des te knapper van ons elftal dat er zo’n spannende wedstrijd is gespeeld. De E2 had dan ook een geweldig wapen in de goal staan: Jhan Carlos! Hij wordt bij deze uitgeroepen tot de MAN OF THE MATCH! Ongelooflijk hoeveel goede ballen hij heeft gekeept.

En ik voel het aankomen….Dit team komt weer in de winning mood…we zullen zien het komend weekend!