Doelpuntenfestijn F3

Eindelijk was het zover het complete F3 team ging vandaag naar OSM nou ja compleet, het team zelf was dan wel helemaal top fit maar nu waren de coachen geblesseerd.

Marcel was wel aanwezig maar kon haast niet bewegen van de pijn in zijn rug en Oscar was er helemaal niet bij want die heeft zijn achillespees afgescheurd en moet geopereerd worden dus het gaat lekker met de mannen. Maar dit alles mocht de pret niet drukken, we gingen lekker op weg naar maarssen om een potje te voetballen.

Na de warming up gingen we van start met gelijk een mooie aanval. Een prachtige voorzet van Milan op Diana zorgde voor een mooie kans maar helaas nog geen treffer.

De volgende aanval was het wel raak want na een redding van de keeper van OSM kon aanvoerder Joost de bal er toch in tikken met een beetje geluk(de keeper liet de bal vallen) 0-1. Rafael hield het doel mooi schoon aan de andere kant met het verdedigende werk van de broertjes baghuis en Diana kon voor de tweede treffer tekenen. Na flink wat flipperkast werk kon Wessel er 0-3 van maken en kon hij eindelijk achter blijven zoals Marcel hem opgedragen had (hij wou zo graag een doelpunt maken dat het achter blijven niet echt lukte). De scheidsrechter begeleide de wedstrijd erg goed en letten vooral op de inworpen twee benen op de grond super. In de rust werden de spelers toe gesproken door Marcel want er moest volgens hem beter gevoetbald worden.

De tweede helft was een waar doelpunten festijn. 0-4 Wessel, 0-5 Jim(na een hele mooie aanval van Wessel en Milan),0-6 en 0-7 Milan, en toen was het de beurt aan Bram 0-8, 0-9, 0-10 en 0-11 hij ging helemaal los en Oscar het is gebeurt hij heeft gejuicht, bij ieder doelpunt een beetje uitbundiger.

Dankzij het goede verdedig werk van Rafael, Wouter, Lucas en Wessel is onze doelvrouw Diana in de tweede helft niet aan de bal geweest.

F3-tjes het was super, op naar de volgende wedstrijd.

Oscar wij wensen je heel veel sterkte met de operatie en het herstel en Marcel we hopen dat je rug snel weer geneest, want we kunnen jullie niet missen.