F4 speelt spannende wedstrijd tegen de koploper

Na 3 gewonnen wedstrijden, moest de f4 nu tegen de een van de andere teams die ook 3 uit 3 hadden gewonnen.

De eerste helft was vol spektakel, de teams waren duidelijk aan elkaar gewaagd. Na 5 minuten kon Damian de 1-0 scoren.

Dat begint goed, alleen de tegentreffer kwam kort daarna, en halverwege de eerste helft scoort VIOD f1 de 1-2.

Donyell hield de achter linie stevig dicht en Daan had een paar hele goeie (en mooie) reddingen, maar helaas konden we toch niet voorkomen dat rond de 19e minuut de 1-3 het doel in ging.

In een hele snelle actie werd nog net voor rust de spanning opgevoerd, want Matthijs scoorde de 2-3.

In de 2e helft moest Donyell van de coach meer aanvallen, en de rest van het team iets meer afzakken om zo de verdediging te organiseren.

In het begin ging dit nog goed, het werd weliswaar 2-4, maar kort daarna werd gelukkig weer voor Breukelen gescoord; 3-4.

Langzamaan werd echter pijnlijk duidelijk dat de meeste spelers nog niet goed weten hoe te verdedigen. Of ze blijven tijdens een aanval te ver achter hangen, en omgekeerd bleven ze te ver voorin hangen, zodat de tegenpartij vrij spel voor het doel had. De spelers van VIOD maakte hier dankbaar gebruik van, en in heel korte tijd stonden ze 3 keer vrij voor de goal en maakte ze alle 3 de keren genadeloos af; 3-7. Met een wisselspeler minder, begon de vermoeidheid ook duidelijk toe te slaan, en VIOD had inmiddels vleugels gekregen.

Breukelen probeerde nog te scoren, maar het wilde niet meer lukken, en kreeg er uiteindelijk nog 2 om de oren. Met een stand van 3-9 werd er afgefloten.

Verliezen hoort er ook bij, al blijft het natuurlijk lastig, zeker bij zo’n enorme inzet. Jammer jongens, maar vergeet niet dat dit team de nummer 1 is, en we zullen meer op verdedigen oefenen, zodat we ze de volgende keer wel kunnen verslaan!