Eerste verliespunten voor de D3

Vandaag stond de D3 voor een belangrijke uitdaging. We moesten vandaag naar Hilversum om tegen de D7 van Victoria te spelen. Victoria staat 2e in de competitie. We kwamen wat gehaast in Hilversum aan want het was zo druk dat we onze auto’s nauwelijks kwijt konden. En dan moesten we ook nog naar het verste veld dat Vicoria heeft. Kortom; een korte voorbereiding. Als dat maar goed zou gaan?

Na een korte voorbespreking wist iedereen wat er van hem werd verwacht. Helaas waren we door omstandigheden gedwongen de organisatie achterin al snel om te gooien. Maar dat werd goed opgepakt. Al snel bleek Victoria een geduchte tegenstander. Ze waren ons seeds een stapje te snel af, vooral omdat we niet fel genoeg waren.

Geheel tegen de verhoudingen in kwamen we in de 15e minuut op voorsprong, na een mooie aanval over links. Omar maakte een mooi doelpunt. 0-1. We werden steeds meer achteruit gedrongen en we kwamen steeds meer in de problemen, en al snel, in de 21e minuut maakt Victoria gelijk. Een tegenvaller want dit was pas ons eerste tegendoelpunt.

In de 28e minuut maakte we bijna 1-2 door een afstandschot van Mart. Gelukkig haalde we de rust met 1-1. In de rust iedereen weer op de juiste plek gezet. Vooral het middenveld moet meer mee verdedigen. Dat is niet leuk, maar hoort wel bij het spelletje.

We begonnen fanatiek aan de tweede helft, maar konden niet verhinderen dat Victoria steeds gevaarlijker werd. Door goed keeperswerk van Matthijs beleven we in de race. Op een enkel schot na van Andrew en Niels kwamen we niet echt meer in de buurt bij het doel van Victoria. De stand verdedigen, dat was het belangrijkste. In de 45e minuut scoorde Victoria de 2-1. Gelukkig had de vader van Omar goed opgelet, want het was buitenspel. Hij hield zijn vlag omhoog. De scheidsrechter, die zijn dag niet had, annuleerde het doelpunt gelukkig.

De laatste minuten waren erg spannend. Victoria werd al maar sterker en wij moesten massaal verdedigen. Met veel geluk hielden we de stand op 1-1. Daardoor houden we 2 punten voorsprong op Victoria. Er is hard gewerkt door het hele team.

Volgende week de belangrijke wedstrijd tegen CSW meiden D1. Die hebben net als wij nog geen wedstrijd verloren. Wederom een belangrijke wedstrijd voor de D3.