Jong Breukelen heeft eerste wedstrijd gespeelt

Op een snel veld speelde jong Breukelen zijn eerste wedstrijd tegen jong Argon. Na een goede wedstrijd werd er uiteindelijk met 2-4 verloren.

Gisteren was het dan eindelijk zover: de talenten uit de selectie van Fc Breukelen, aangevuld met 3 A junioren mochten hun kunsten gaan vertonen tegen de eerste tegenstander van formaat. De jonkies van Argon werden ontvangen op de Broekdijk. Het werd een wedstrijd in een verschrikkelijk hoog tempo, waarin de toeschouwers konden genieten van een mooie pot voetbal van beide kanten.

Breukelen opende de score. Na een mooie lange crosspass van Jeffrey op Jacky scoorde laatst genoemde de openingsgoal. Vlak voor rust scoorde Argon de gelijkmaker. Na een verkeerde inspeelbal stond de organisatie verkeerd en kon de spits gemakkelijk de 1-1 op het scorebord zetten.

In de rust 3 wissels van Breukelen. De wedstrijd ging in het zelfde tempo verder als voor rust, ook nu kwam Breukelen op voorsprong. Ditmaal in andere volgorde. Na een goede voorzet van Jacky werkte Jeffrey beheerst af. Hierna schakelde Argon een tandje bij. Breukelen kon nog meekomen tot de 70ste minuut daarna vloeide de krachten weg en wist Argon nog driemaal te scoren. Al met al een goede en leerzame wedstrijd en zeker reclame voor de voetballiefhebber.

Volgende wedstrijd tegen jong AFC datum volgt.