Wederom winst voor F4

Zaterdag 26 september 2009 werd gespeeld in Loosdrecht tegen Victoria F15.

De eerste helft met de zon in het gezicht was iedereen zenuwachtig, ook Victoria had namelijk nog geen wedstrijd verloren. Al snel had Rick 2 doelpunten gescoord. De laatste was een hele mooie in de verre bovenhoek. Victoria liet het er niet bij zitten en net voor rust scoorden zij. Bij de rust dus 2-1.

Na de rust kreeg Matthijs vleugels, passeerde heel mooi een aantal tegenstanders en bekroonde deze actie met een doelpunt, 3-1.Toen dacht iedereen, ik wil ook scoren. We gingen met z’n allen fanatiek naar voren. Hierdoor konden we niet voorkomen dat Victoria door de verdediging heen ging.

Daan had hele mooi reddingen, maar kond niet voorkomen dat er toch door Victoria werd gescoord. De stand inmiddels 3-2.

Ook de toeschouwers werden fanatiek, kon Victoria toch nog terug komen? Met z’n allen werden de spelers aangemoedigd.

En dat hielp, Thijs en Matthijs scoorden beide nog 2 maal. Net voor het eindsignaal maakte Victoria ook nog een doelpunt.

De eindstand werd uiteindelijk 5-3. Jongens heel goed gedaan!! De volgende wedstrijd is thuis tegen VIOD F1.