F2 betaald leergeld!

We begonnen met een mooie zaterdagochtend met prachtig weer. Na het inschieten van ongeveer 15 minuten waren we klaar voor de wedstrijd. De eerste 10 minuten moesten we nog even bijkomen van de drukke afgelopen schoolweek, maar daarna hebben we met zijn allen de wedstrijd goed opgepakt.

Met een paar goede kansen voorin van Olivier, Pim, en Destin was CSW gewaarschuwd. We wisten dat er 2 spelers van CSW voorin goed konden schieten en dat hebben we in de eerste helft gezien. Ondanks goed verdedigend werk van Yme, Matt, Tommy en Jurriaan kwam CSW op voorsprong. We hebben goed overgespeeld, goede passes gegeven, en veel strijd geleverd.

Daan heeft met zijn tijgerreflexen een paar goede reddingen verricht. De eerste helft eindigde in een 0-3 ruststand.

Vol goede moet de 2e helft, Al vroeg kregen we een vrije trap op zo een 15 meter van het doel, met een geweldig schot van Destin stond het opeens 1-3. Wat zij kunnen, kunnen wij ook, alleen nog mooier. Olivier nam de bal een aantal keer goed mee, en speelde af op Pim of Tommy, Destin kwam mee op het middenveld en we schoten net naast/over.

Een paar mooie aanvallen mannen. Achterin heb ik ook een paar mooie verdedigende akties gezien van Matt [mooie slidings] Yme goed weggewerkt de ballen. Jurriaan met een paar mooie passes naar voren.

Ondanks dat stond CSW aan het eind op 1-5. Maar met de penaltys hebben we gelijk gespeeld 10-10.

Maar het belangrijkste is dat we aan de zijlijn genoten hebben van jullie voetbalspel, het wordt elke week leuker en beter. En dat jullie er met zijn allen als team een leuke wedstrijd van gemaakt hebben.