E2 speelt sterke wedstrijd in gelijkwaardig duel

Wat de spelers van CSW E2 te eten krijgen weten we niet maar het zal vooral veel zijn. Sommige jongens waren zo groot dat ze waarschijnlijk op Koninginnemelk zijn grootgebracht. Het verschil in formaat van de spelers was echter in het veld niet terug te zien. Onze spelers waren hier minstens net zo groot en vaak een maatje groter!

Zoals ook in de vorige wedstrijden te zien was werd er heerlijk gevoetbald en was het samenspel van zeer goede kwaliteit. Alle jongens hebben een uitstekende wedstrijd gespeeld dus het zou niet terecht zijn om er een in het bijzonder uit te halen.

De kracht was de manier waarop de jongens met z’n allen aan het werk waren en ontzettend veel inzet toonden.

De doelpunten waren mooi zoals ook de reddingen van de keeper en de verdedigende acties in de achterhoede. De opbouw vanuit het middenveld was uitstekend én er werd goed meegelopen in de aanval en meegedekt in de verdediging. De ouders langs de lijn spraken na afloop allemaal hun bewondering voor het elftal uit.

De jongens zelf waren kritischer en baalden flink dat ze hun 3-1 voorsprong nog zagen smelten tot een 3-3 gelijkspel.

Ons doelpunt aan het eind van de eerste helft dat werd afgekeurd voelt dan erg wrang. Zo hoort dat ook, je mag balen als je de winst aan je neus ziet voorbijgaan.

Moeilijk is het om dan tevreden te blijven over je eigen spel. Of de jongens dat zijn weet ik niet maar wij (de ouders en de coaches) zijn dat wel.

Een compliment is ook terecht aan beide teams wat betreft sportiviteit. Als er iemand pijn had werd er door alle spelers geïnformeerd hoe het ging…Daar kunnen zelfs profs nog wat van leren!

Tenslotte verdient de scheids een compliment. Ondanks een (volgens ons) foute beslissing heeft hij een uitstekende wedstrijd gefloten en zijn taak serieus genomen..Prima gedaan.