D3: de tweede winst is een feit

’s-morgens vroeg om 07:45 verzamelen dat valt niet mee! Toch was iedereen bijna op tijd en konden we de reis aanvangen naar Blaricum. Met het goede resultaat van vorige week nog in het achterhoofd begonnen de leiders met een enigszins gedwongen aanpassing aan de wedstrijd

.

Ondanks de aanpassing werd dezelfde lijn voortgezet van vorige week en dat resulteerde in een afgedwongen eigen doelpunt van BVV in de 7e minuut (0 - 1). Achterin en op het middenveld zat het goed dicht en daardoor duurde het tot de 15e minuut voordat BVV voor het eerst een kans kreeg, prima gedaan jongens. Na het prachtig doorgaan van Corne kon Omar in de 20e minuut de (0 -2) aantekenen. De tweede helft werd er toch wat minder goed gespeeld. De wisseling in de achterhoede zorgde ervoor dat BVV steeds vaker gevaarlijk bij ons doel kwam. BVV heeft meerdere prachtige kansen gehad maar heeft er geen een kunnen maken, allemaal te danken aan een beetje geluk en een goed keepende Matthijs. Nog net voor het eindsignaal een prachtige voorzet van Sjoerd naar Corne die hem prachtig afmaakte en voor de eindstand van (0 - 3) zorgde.

Een prachtige wedstrijd jongens van de D3, op naar de volgende. Als laatste nog een compliment aan de ouders Harm en Mario. Zij hebben deelgenomen aan de vlaggenavond en hebben hun eerste wedstrijd gevlagd.