Grote winst voor F4

Na de overwinning van vorige week, waren de spelers in spanning of ze nu weer zouden winnen. Op deze mooie zaterdag in september was de tegenstander Loosdrecht F5. De geruchten gingen al de ronde dat dit een zware wedstrijd zou worden.

Niks was minder waar, binnen 10 minuten stond het al 2-0. Twee harde schoten van Rick deed de keeper tollen op zijn benen. Hier bleef het niet bij, ook Matthijs had de smaak te pakken, de volgende 2 waren voor hem. En zo staat het al snel 4-0.

Door de goal roes zakten we iets weg en kreeg Loosdrecht de kans om dichter bij ons doel te komen. Jelle, Tijs en Tim hadden er hun handen vol aan en kregen de meeste ballen weggewerkt. Helaas konden we met z’n allen niet voorkomen dat er toch 2 in gingen voor Loosdrecht.

Daan had een paar mooie reddingen. Jammer dat die 2e goal van Loosdrecht er net in ging. Daan had de bal bijna, maar helaas rolde de bal net over de lijn in de goal.

Toen moest we er toch nog tegen aan. Damian had een paar mooie kansen, maar de bal wilde er dit keer niet in. Ook Donyell kreeg een mooie kans en ja hoor, de bal erin. Inmiddels dus al 5-2. Donyell bracht de bal heel mooi voor de goal en daar profiteerden Thomas en Matthijs van. Beide maakte mooie doelpunten.

De eindstand werd hierdoor 7-2!!

Gefeliciteerd jongens, op naar de volgende wedstrijd. De wedstrijd wordt in Loosdrecht gespeeld tegen Victoria F15.

img_1406.jpg