Weer winst Breukelen F5

Na de prima 1 – 0 overwinning vorige week op eigen veld tegen Hertha , stond afgelopen zaterdag een uitwedstrijd tegen de Vecht F5 uit Loenen op het programma. Helaas was Milan een beetje ziek en besloot zich niet om te kleden. Wij wensen hem beterschap en jammer dat je niet mee kon doen. Voor een aantal spelers betekende dit hun eerste uitwedstrijd ooit, dus best wel spannend.

De Vecht begon fel maar de Breukelense verdediging gaf geen krimp, de eerste de beste kans voor onze jongens was meteen raak via Younes 0 – 1. De Vecht zette Breukelen daarna onder druk maar via een hele snelle counter was het weer Younes die 0 – 2 maakte.

Het verzet uit Loenen was nog niet gebroken, maar Peer was op het Breukelense doel een sta in de weg en redde zijn team een paar keer knap. Onze F5 nam naarmate de eerste helft verstreek het heft in handen en kreeg een paar kansjes. Op slag van rust werd Diego vrij voor de keeper gespeeld en hij ronde fraai af 0 – 3.

De tweede helft was duidelijk voor onze jongens uit Breukelen en het was aan de keeper van de Vecht te danken dat er niet snel een hoge score op het bord stond. De goal kon echter niet uitblijven en het was Peer die de bal uit eindelijk achter de keeper wist te werken 0 – 4.

Melvin was de tweede helft gaan keepen en kreeg mede door goed werk in de verdediging van Brent en Leon niet veel te doen. Mocht de Vecht er wel een keer doorkomen dan was Melvin ter plekke en redde een paar keer goed.

Op het middenveld maakte Kevin veel meters en bleek onvermoeibaar, op inzet veroverde hij de bal die weer bij Younes kwam en hij wist met dit buitenkansje wel raad 0 – 5.

Nog was de koek niet op en was het Peer die misschien wel de mooiste goal op de ”vroege” ochtend maakte, van afstand schoot hij raak boven in de hoek 0 – 6.

Jongens van harte met deze mooie overwinning, prima gedaan!