Een eenvoudige competitiestart voor FC Breukelen D3

De competitie is eenvoudig begonnen voor de D3, met een eenvoudige 15 - 0 overwinning tegen CSW D6 valt er weinig te zeggen. Vooraf waren de leiders nog wat voorzichtig omdat we toch tegen een tweede jaar ploeg moesten spelen. Eigenlijk direct na het fluitsignaal (Peter Doeswijk bedankt dat je wilde fluiten) was het duidelijk dat dit geen moeilijke wedstrijd zou worden.

De spelers zaten er direct bovenop en hebben dat vrijwel de gehele wedstrijd volgehouden. Bij ieder duel waren we net een stapje sneller waardoor er steeds kansen weden gecreëerd. Door een sterke achterhoede kwam er geen tegenstander door en het sterke middenveld gaf continu goede passes zodat onze snelle voorhoede veel kon scoren.

Slechts aan het einde van de tweede helft werd er wat slechter gespeeld omdat de posities niet meer werden gehouden en daarom kwam CSW toch enkele keren tot aan onze doelman. De doelpunten regen is een verdienste van iedereen, hier toch nog even een opsomming:

Corné 5, Andrew 3, Omar 3, Lukas 2, Mickey 1 en Niels 1.

Iedere wedstrijd lijkt het wel beter te gaan, jongens proficiat van de coaches.

FC Breukelen D3 eigen website

Sinds kort heeft FC Breukelen D3 ook een eigen website: http://fcbreukelend3.ditismijnteam.nl/

Hierop staat alle teaminformatie, wedstrijdverslagen en ook de informatie over de aankomende wedstrijd. Je krijgt via e-mail een uitnodiging en kan dan inloggen op de site zodat je jouw eigen profiel kan aanpassen en de teamblog kan gebruiken.

Veel plezier bij het surfen.