F2 versus Victoria F3 ware thriller

De eerste echte competitie wedstrijd voor de F2 (eerste aars F’jes) werd zaterdag vroeg in de morgen op de velden van Victoria in Loosdrecht gespeeld. Een ietwat gespannen coach Jürgen Reiprich, stond al ruim voor de aanvang met zijn pupillen klaar om aan het echte werk te beginnen.

Met Daan in het doel, in de verdediging Jurriaan en Yme , Destin als terugvallende (en aanvallende) middenvelder, Pim, Matt en Olivier in de voorhoede en Tommy als eerste wissel ging even voor negen 12-09-2009 de eerste echte competitiewedstrijd van onze jongens van start. Victoria draaide vanaf de aftrap gelijk tempo en zette de verdediging van FC Breukelen onder druk. Na vijf minuten had Victoria al twee corners genomen en in de achtste minuut lag de bal stil op 15 meter van het doel voor een directe vrije trap voor Victoria, het schot was loeihard op de lat en met zwaar verdedigend werk wist FC Breukelen overeind te blijven.

Na deze eerste zware tien minuten konden onze jongen het spel naar zich toe te trekken en kregen ze grip op de wedstrijd. Dit was ook het moment voor de coach om Tommy in de voorhoede te brengen en dat resulteerde in de slotfase van de eerste helft tot een giga pegel op de doelman van Victoria, die met bal en al in het doel verdween. 0-1. Na nog een mooie doelpoging van Destin die de keeper van Victoria wist te redden,gingen we met 0-1 de welverdiende rust in.

De tweede helft begon met de wind in de rug en FC Breukelen was nu echt op stoom in de vijfde minuut schoot Olivier de bal hard op de lat en deze kwam terug vlak voor Destin die hem met de precisie van een scherpschutter langs de doelman van Victoria kopte, 0-2 en de wedstrijd leek gespeeld. Na nog wat plaagstootjes van Victoria lukte het Pim om de bal langs de verdediging naar Destin te schieten en die scoorde zijn tweede coal, 0-3 de dag kon niet meer stuk…..

Nog geen minuut later scoorde Victoria een eerste coal en werd de stand 1-3.

Met nog tien minuten te gaan leek de wedstijd voor onze jongens kat in het bakkie, de coach, vaders en moeders stonden met de borst vooruit langs de lijn en konden niet bedenken dat de laatste minuten een ware voetbalthriller zouden worden.

In de veertiende minuut werd Daan die als een beer stond te keepen en vele ballen wegwerkte toch nog gepasseerd en stond het 2-3. Jurriaan Matt en Yme werkte als tijgers en sloegen vele aanvallen af maar Victoria had zijn kans geroken en wilde de middag met minimaal een gelijk spel afsluiten.

In de zestiende minuut gebeurde dan ook wat in de lucht hing: Victoria drukte door en scoorde 3-3……

Het Publiek uit Loosdrecht was niet te houden en ging uit zijn dak. Nog vier minuten!!

Ondertussen had Jurriaan met een knieblessure het veld moeten verlaten en kregen onze jongens het nog zwaarder te verduren. Echter liet FC Breukelen de kop niet zakken maar gooide er een schepje bovenop.

In de laatste minuut was het weer Pim, ditmaal zette hij Destin alleen voor de keeper en die scoorde zijn hattrick met een wondermooie lob, 3-4. Met deze stand werd de wedstrijd uitgespeeld, door twee aan elkaar gewaagde teams die het publiek hebben laten genieten van een wondermooie voetbalmorgen.

F2 ga zo door, jullie horen thuis in de echte competitie!