De E4 gaat los bij CSW!

Na een keer of 6 trainen en 2 oefen wedstrijdjes was het tijd voor het echte werk. Vandaag stond de eerste competitie wedstrijd uit tegen CSW E4 op het programma.In de kleedkamer werd het de opstelling bekend gemaakt met de gebruikelijke tactische opmerkingen van de trainer en begeleider. Tijdens de warming-up waren de jongens nog wat bleek om de neus namelijk de tegenstanders waren toch wel groot.

De scheidsrechter gaf het bekende fluit signaal en de wedstrijd werd gestart, van het bleek om de neus was niets meer zichtbaar.

Zoals besproken aanvallend voetbal werd de tegenstander direct vastgezet op zijn eigen helft en kreeg niet de kans om zich in de wedstrijd te spelen. De jongens uit Breukelen zochten de ene aanval na de andere op en hadden noch pech in de afronding. De keeper van CSW wist de bal steeds te stoppen hier en daar met behulp van een mede speler. Breukelen zocht de aanval weer op en wist een hoekschop te bemachtigen. Deze werd van rechts genomen door de links trappende Thomas, de bal draaide in en……. JA daar stond Jayson de 0-1 was een feit. Nu was het hek van de dam Breukelen bleef maar aanvallen, zelfs de verdedigers zochten de aanval. Via een mooie solo, van Maurick, langs de achterlijn wist hij Dion vrij voorde keeper te zetten en……..0-2. Met deze stand werd de rust bereikt.

De tweede helft begon zoals de eerste helft geëindigd was een sterk aanvallende Breukelen.

Via een aanval van links was het Maurick die de bal inschoot en de keeper van CSW wist te verrassen het was 0-3. De jongens hadden er nog geen genoeg van en bleven maar aanvallen. De aanvallen werden steeds mooier en over vele schijven wist men elkaar steeds vrij te spelen. Zo werd door een mooie combinatie aanval Dion vrij voor de keeper gezet en met een mooi knal ging de bal in de verre hoek van de keeper. Op dit moment ging Breukelen met zijn alle de aanval zoeken met gevolg dat CSW met diverse counters richting het Breukelense doel af kwamen. Het was de verdediging van Breukelen onder aanvoering van onze Beau “de Wolf” (ja, zoals in vroege tijden John de Wolf met wapperende blonde haren), Melle en Thomas die deze aanvallen wisten te verdedigen. Wist CSW voorbij deze verdediging te komen stond hier altijd Tim in de goal die als een tijger zijn goal wist schoon te houden.

CSW zette opnieuw een counteraanval in en het was Thomas die de bal van de aanvaller wist af te pakken en in plaats van terug te spelen op Tim kapte hij zijn tegenstander uit. Na deze beweging had hij een vrij veld voor zich en begon hij een loopactie vanaf eigen helft richting het doel van CSW en met een daverend afstandschot in de verre hoek wist hij de keeper van CSW te verrassen en het was 0-5. De ene aanval op de andere volgde het was Jop die op de paal schoot, het was Guido die de bal na een voorzet fantastisch inkopte. Maar de keeper van CSW dook deze bal schitterend uit zijn doel. In de volgende aanval die volgde werd de lat, paal en de keeper geraakt. Als een duiveltje uit een doosje was het Ole die vanaf rechts langs de achterlijn vriend en vijand verraste door de bal uit een onmogelijke hoek achter de keeper van CSW knalde het was 0-6.

Dit was ook de eind uitslag, Jongens jullie hebben erg goed gevoetbald als een team, klasse!