F4 start competitie met grote overwinning

Breukelen F4 – Huizen F5, zaterdag 12-09-09

De eerste competitie wedstrijd voor de F4 zit er op.

Voor de eerste keer dit jaar waren alle spelers aanwezig, en met onze nieuwe spelers Tim en Thomas erbij hadden we 9 man. Het team heeft er goeie zin in, en dat was in het spel te merken.

De wedstrijd werd goed begonnen door Breukelen, de mannen stonden goed verspreid, en er werd goed overgespeeld. Na ongeveer 5 minuten scoorde Rick de eerste goal. Dit was de beste aanmoediging die het team kon hebben en na korte tijd scoorde Rick wéér, 2-0.

Kort daarop kon Donyell de 3-0 inschieten, en even later maakte Daan de 4-0, F4 had nu echt vleugels.

Met de trainer van Huizen was afgesproken om even aan te kijken hoe het ging met 7 tegen 6 spelers, ik vond het nu wel tijd om een extra man eruit te halen, zodat Huizen ook wat kansen op scoren kon krijgen. De 2e helft lukte hun dit niet; Rick scoorde 5-0, een hattrick!

De 2e helft begon wéér met een goal van Rick, dus stond Breukelen nu met 6-0 voor. De aandacht begon jammer genoeg wat te verslappen, daardoor kreeg Huizen nu wat meer kansen. Halverwege de 2e helft scoorde ze de 6-1.

De Breukelaars gingen op het eind jammer genoeg iets te veel op een kluitje spelen, en Huizen was moe-gerend, en er vielen geen goals meer in de laatste speeltijd.

We hebben in ieder geval een hele goede start gemaakt, en er is met veel plezier gevoetbald……recht zo die gaat F4!