F3 speelt gemeentederby tegen Kockengen

Vandaag was het zover de revanche tegen f1 Kockengen.

We begonnen met veel zin aan de wedstrijd maar helaas moest keeper Wessel al snel het veld verlaten met een blessure, we hopen dat het mee valt. Met 7 spelers moesten we verder.

Ondanks dat we lang de nul hebben gehouden was het wederom Kockengen nr 8 die scoorde, maar we waren erg goed in de aanval met Milan, Bram, Jim en Lucas en natuurlijk de topper van vandaag Diana (een kleine meid maar wat was ze goed vandaag).

Na nog een doelpunt van Kockengen was het de beurt aan Diana om de nul weg te schieten en na de 3-1 van Kockengen was het Milan die ons weer een beetje in de wedstrijd schoot met een lekker doelpunt.

In de rust werd de keeperstrui gewisseld van Wouter naar Rafael en we konden er weer tegen aan, want ondanks dat we geen wissel hadden liepen de f3-tjes nog fris rond.

Helaas kwamen we in de tweede helft niet aan scoren toe maar was het alles bij elkaar toch een lekkere wedstrijd met een eindstand van 6-2.

Na het penaltyschieten (waarbij rafael echt super stond te keepen) kreeg iedereen een zak snoep van de jarige Bram en was het weer voorbij, volgende keer beter toppers!!!!!