E2 speelt gelijk in spannende derby

Bloedstollend was het af en toe. In het veld hebben de jongens gewerkt als postpaarden. Langs de lijn liep zo nu en dan de hartslag flink op. De E2 heeft zijn ongeslagen status in de beker vast weten te houden met een 3-3 tegen Maarssen E5.

In de eerste helft liep de score na een spannende en gelijkwaardige openingsfase op naar een 3-0 voorsprong. Er werd lekker overgespeeld en de gaten in de verdediging van Maarssen werden goed uitgebuit. De opbouw vanuit onze verdediging liep soepel, het middenveld sloot goed aan en we hadden de vaart er weer lekker in.

Door een gelukje voor Maarssen wisten zij ook te scoren en stond het plots 3-1. Vanaf dat moment begon ook Maarssen erin te geloven en werd het een uiterst spannende wedstrijd. Kansen over en weer en mooie individuele duels tussen spelers in het middenveld volgden elkaar op.

Een hoge bal van Maarssen die werd geholpen door wind en zon besliste de eindstand op een gelijkspel. Dat was gezien de verhoudingen in het veld een terechte uitslag.

Belangrijk is nog het volgende: er werd niet op elkaar gemopperd in het veld, ook niet toen we het moeilijk hadden. Daardoor bleef de teamgeest uitstekend, en dat is een groot compliment aan alle spelers van de E2!