F3 speelt eerste wedstrijd

Vandaag was het zover, voor het eerst spelen in de nieuwe tenues. Met veel zin kwam iedereen het veld op voor de warming-up, de laatste bespreking en natuurlijk een foto en de nieuwe F3 was er klaar voor.

Na het fluit signaal ging de tegenstander(F1 van Kockengen) gelijk fanatiek van start en werd het ondanks goed keep werk van Wouter al snel 0-1.

Na een paar goede maar helaas niet succesvolle aanvallen van onze kant was het weer kockengen nr 8 die de bal erin kreeg. De eerste helft moesten we ondanks goed verdedig werk van Wessel en Rafael afsluiten met een 0-4.

In de rust werd iedereen bemoedigend toegesproken want ze zijn wel groot en goed maar dat zijn wij toch ook.

De tweede helft werd begonnen met Bram als keeper en helaas wist kockengen er weer snel een te maken, maar nu waren wij aan de beurt. Na een goede actie van Lucas, Diana, Jim en Milan wist Milan dan eindelijk het verdiende doelpunt te maken.

De tactiek van Oscar en Marcel werd goed opgevolgd als je achterin moest blijven bleef je achterin(ondanks andere aanwijzingen van het publiek) en als je aan moest vallen gebeurden dat. Na nog een paar mooie aanvallen van beide kanten wist Milan nogmaals een heel mooi doelpunt te maken en kwam de spirit weer terug en konden we de wedstrijd goed afsluiten ondanks dat kockengen nogmaals scoorden.

2-6 was voor deze wedstrijd een mooi resultaat.

Toeschouwers bedankt voor de positieve noot en Joost(onze negende speler, die tijdens de training zijn pols brak) leuk dat je er was.

Op naar de volgende wedstrijd!!!!!!!!!!!!!!!