B2 wint oefenwedstrijd tegen C.S.W

B2 wint oefenwedstrijd tegen C.S.W.

Zaterdag stond voor de B2 de oefenwedstrijd C.S.W B2 - FC Breukelen B2 op het programma. Of was het FC Breukelen B2- C.S.W. B2 ???. Feit was dat C.S.W in Breukelen stond en onze B2 in Wilnis !!!!! Gelukkig kon de wedstrijd in Wilnis, zij het met enige vertraging, gewoon doorgaan. Onze B2 speelde met een mix van B2 en B3 spelers.( zie foto,na te bestellen bij ondergetekende)

De meeste B2 spelers stonden zonder getraind te hebben op het veld , maar omdat ook de tegenstander net terug was van de camping was dat geen probleem.

Gezien het bovenstaande begonnen beide teams rustig aan de wedstrijd. Het was bovendien ook in Wilnis warm. Toch was het onze B2 dat al vrij snel de eerste kans kreeg. De tegenstander werd goed vastgezet en kwam nauwelijks voor ons doel. Halverwege de eerste helft scoorde Milan het eerste doelpunt voor de B2 . Hij kopte een voorzet mooi over de keeper. Toen Rico vlak daarna de 0-2 tegen de touwen schoof werd duidelijk dat de B2 op weg was naar een overwinning.

Na de thee veranderde aan het spelbeeld niet veel. FC Breukelen bleef sterker en kreeg kansen. Toch scoorde C.S.W. 1-2 na een misverstand in de achterhoede. Gelukkig raakte de ploeg niet in de war van de tegentreffer. Binnen een paar minuten stond de 1-3 op het bord. Het verzet van de tegenstander was gebroken en onze B2 liep ,na een paar mooie aanvallen,uit naar 1-6 voorsprong.

Omdat de krachten van beide teams op waren bleef het hierbij. Al met al een nuttige oefenwedstrijd om mee te beginnen. Vanaf maandag verwacht ik iedereen weer op de training zodat er over een paar weken een fris en fruitig B2 klaar staat voor de eerste competitiewedstrijd