De F2 toont karakter

De F2 toont karakter!

Vandaag 28 maart stond de return wedstrijd tegen de F1 van Olympia gepland.

De jongens van Breukelen hebben nog wat recht te zetten.

Op zaterdag 21 maart speelden ze uit bij Olympia en hadden hier verloren met 2-1.

Het team had deze ochtend hard gewerkt maar was niet scherp in de verdediging en in het afronden. Veel kansen werden door het team om zeep geholpen. Het was Ole die in de uit wedstrijd vanuit een corner direct de bal in de goal knalde. In de thuis wedstrijd was het weer Ole die een hoofdrol zou op eisen.

Na de gebruikelijke team bespreking, waarin een ook de opstelling bekend werd gemaakt (met een kleine aanpassing i.v.m. afwezigheid, door ziekte, van Sam) was het tijd om te gaan beginnen met de warming up. In de teambespreking was afgesproken om direct druk op de bal te zetten en de tegenstanders met de rug tegen de muur te drukken. Het begon helaas anders, voor dat de jongens uit Breukelen het door hadden waren de tegenstanders al in de aanval en werden deze het niet moeilijk gemaakt, voordat men het wist stonden we achter met 0-1. Het team uit Breukelen lieten zich niet uit het lood slaan en beten zich vast in de tegenstanders. Dit resulteerde in de gelijkmaker, het was een aanval over rechts die via Beau en Ruben bij Ole terecht kwam. Ole speelde zijn tegenstander uit en speelde de bal hard voor bij de 2e paal en daar stond Floris klaar om de 1-1 binnen te tikken. De jongens uit Breukelen hadden hun draai te pakken en gingen verder met hun aanvalsspel en weer werd de tegenstanders verrast met een aanval via de rechterkant. Het was weer Ole die zich vrij speelde en de bal weer voor de goal bracht. Bij de 2e paal stond wederom Floris klaar om deze keer de bal tegen het net aan te koppen, 2-1. De jongens uit Breukelen verslapte wat en de tegenstanders wisten hier gebruik van te maken en maakten de gelijkmaker. De 2-2 was tevens de ruststand. De 2e helft werd begonnen en het was Olympia die druk zette en van de verdediging van Breukelen te veel ruimte kreeg en… het was 2-3. De jongens uit Breukelen pakte de draad weer op en begonnen weer op hun manier aan te vallen. De driehoekjes en breedte passes vlogen over het veld en met dit harde werken werd er een corner verdiend. De corners van rechts zijn voor Ole en net als in de uitwedstrijd wist hij deze in één keer in het doel te krijgen 3-3. Het was of de F2 vandaag niet mocht winnen want het was Olympia die rechtstreeks vanuit een corner de 3-4 maakten. Voor de F2 vanuit Breukelen was dit het start sein, de jongens werden weer de TIJGERS en zette de tegenstanders onder druk met aanval op aanval. Via een hoge voorzet van de rechter kant wist een verdediger van Olympia zich geen raad en werkte de bal met zijn hand weg, strafschop. Het was Thomas die de strafschop voor zijn rekening nam en deze onberispelijk inschoot, 4-4. Vanaf dit moment was er geen verslapping maar aanwezig en de TIJGERS bleven maar aanvallen. Het was weer Ole die het net van de tegenstander wist te vinden en hij was het die de 5-4 maar ook de 6-4 voor zijn rekening nam.

Jongens…sorry TIJGERS jullie hebben vandaag laten zien wat karakter is door goed te blijven aanvallen en elkaar aan te moedigen hebben jullie vandaag een top prestatie neergezet, klasse!!!