Zonnig fileleed knakt de F1

Zaterdagochtend 10.15 uur. Op het programma (11.30 uur) staat BVV F1 tegen FC Breukelen F1. Uitgeslapen en genietend van een heerlijk zonnetje vertrekken we met acht spelers in vier auto’s naar Blaricum.

De een rijd binnendoor zus, de ander buitenom zo, en één van de auto’s besluit om via de A1 te rijden. Deze auto zal het sportpark van BVV pas bereiken … als de laatste afsluitende penaltyserie al even onderweg is!

De ongelukkige Jop en Guido komen met hun trainingspakjes aan het veld op rennen en mogen van de scheidsrechter gelukkig nog meedoen aan de penaltyserie die bijna afgelopen is. Met hun vaders hebben de jongens bijna anderhalf uur in een 14 kilometer lange file bij Muiden gestaan! Enorm triest.

Het gevolg hiervan was dat onze F1 met slechts zes spelers moest aantreden tegen hekkensluiter BVV dat maar liefst negen verse spelers paraat had. De filetegenslag was niet uit de Breukelse koppies te krijgen. De F1 werd aan alle kanten overdonderd en het mag een raadsel heten dat de teller bij 6-0 bleef steken.

Een afgang? Nee. De zes withemden hebben keihard gewerkt, maar er was vandaag geen eer aan te behalen. De tegenstander had enkele knappe voetballers die vooral allemaal erg hard konden lopen en schieten. Tim was weer als vanouds sterk op dreef (in de penaltyserie had hij een briljante redding), maar zelfs hij moest een paar makkelijke ballen door laten gaan.

Volgende week komen de Blaricummers naar Breukelen. Hopen we, want we moeten er om 9.00 uur allemaal staan. Als ze verstandig zijn, mijden onze tegenstanders de A1.