Wedstrijd voor B2 duurt te lang

Wedstrijd duurt te lang voor B2

Op de eerste lentedag van dit jaar speelde onze B2 thuis tegen s’Graveland B3. De heenwedstrijd eindigde in 2-2 dus was er sprake van licht optimisme voor aanvang van de wedstrijd. Helaas zou na afloop blijken dat dit optimisme iets te voorbarig was. Net als de laatste weken steeds het geval was kon de ploeg de tegenstander tot 20 minuten voor tijd goed partij geven. Wat er in de laatste 20 minuten van de wedstrijd gebeurt is voer voor psychologen .De eerste helft was het aankijken meer dan waard .Vier doelpunten verdeelt over beide teams, inzet, beleving en redelijk verzorgt spel van onze B2. Na de thee ging het een stuk minder. Hoewel op de inzet van FC Breukelen niets is aan te merken moet gezegd dat naarmate de tweede helft vorderde s’Graveland steeds meer kansen kreeg en er steeds meer in slaagde FC Breukelen op de eigen helft vast te zetten. Onze jongens kregen in de tweede helft nauwelijks kansen. s ‘Graveland had na de thee aan twee mooie aanvallen genoeg om de overwinning veilig te stellen. Een terechte overwinning voor onze gasten. Voor onze jongens zit er niets anders op dan op de training hard te werken,vrijdags vroeg te bed , geen drugs en drank en hopen op betere tijden.