De F2 vergeet te scoren....

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen de F1 van ’s Graveland op het programma.

Na de gebruikelijke bespreking was het tijd om het veld op te gaan en aan de wedstrijd te beginnen. De scheidsrechter gaf het fluitsignaal en de wedstrijd kon beginnen.

De jongens uit Breukelen waren nog niet helemaal wakker en via een mooi afstand schot wist ’s Graveland de score binnen een minuut te openen 1-0.

Het was tijd voor actie, de mouwen werden weer eens opgestroopt en de jongens uit Breukelen zochten de aanval op. De ene aanval volgde de andere op helaas zonder resultaat. De jongens van de FC gaven het niet op en wisten uit een aanval een corner te slepen.

Dit was de kans waar ze op wachten, hoezo kans? Tijdens de trainingen van afgelopen week is er met John de Wit getraind op corners en dit was de kans om dit uit te voeren. Wat hebben ze getraind corners van links worden genomen door de rechts trappende Ole en van Rechts worden ze genomen door de links trappende Thomas. Voor de goal moet er " oorlog" gemaakt worden door Sam en de eventuele afvallende bal moet door Floris worden ingeschoten.

Nu in praktijk: de bal werd vanaf rechts door Thomas genomen en met een op maat genomen corner werd de bal bij Sam op zijn hoofd geplaatst en Sam kopte de bal hard tegen de touwen. De 1-1 was een feit.

Het was ’s Graveland die de aanval op zocht en vlak voor tijd wisten zij een corner te bemachtigen. De corner werd genomen en tijdens de rommelige situatie voor de goal werd de bal ingekopt en… ja Jhan Carlos heeft de bal vast maar… tijdens de duikvlucht naar beneden viel hij met de bal achter de doellijn. Het was 2-1 voor ’s Graveland.

Rust, tijdens deze pauze werd er afgesproken om achter meer risico te nemen en vooral de aanval op te zoeken. Het was Breukelen die de ene aanval naar de andere aanval starte en de tegenstander steeds meer achteruit drukte. Het wilde maar niet lukken de bal wilde de goal niet in, stond de keeper niet in de weg dan speelde de lat het spelletje niet mee. Het bleef opletten want ’s Graveland kwam er vaak uit met vlijmscherpe counters uit. Maar het was de verdediging onder aanvoering van Daan die deze counters steeds wisten te blokken. Breukelen gaf de moed niet op en vlak voor tijd was het Sam die van rechter kant naar binnen kwam en de bal hard in schoot en zorgde voor de 2-2 eindstand.