B2 verliest na 3-1 voorspromg

B 2 verliest na 3-1 voorsprong

Vandaag stond voor de B2 de lastige uitwedstrijd tegen OSM B2 op het programma. Al vroeg stonden veertien spelers en maar net genoeg ouders gereed voor vertrek. (misschien kunnen wat meer ouders eens met hun kind mee gaan) Onze jongens begonnen sterk aan de wedstrijd. Vanaf het beginsignaal van de uitstekend fluitende scheids trok FC Breukelen ten aanval en kreeg een paar mooie kansen. Voordat OSM het in de gaten had stond FC Breukelen met 0-2 voor. Er werden zelfs een paar mooie kansen gemist anders had de wedstrijd al beslist geweest.

OSM begon na de achterstand wat beter te spelen en scoorde nog voor de rust de aansluitingstreffer. Na de thee slaagde FC Breukelen er in de voorsprong tot 1-3 uit te breiden. Een zondagsschot van Robin verdween over de te ver voor zijn doel staande keeper.

Je zou zeggen , uitspelen en de punten mee naar Breukelen nemen maar OSM dacht daar toch heel anders over. Na een misverstand in de achterhoede en een terechte strafschop stond het opeens 3-3.

Bij FC Breukelen gingen de koppies omlaag terwijl OSM juist de rug rechtte en vol voor de overwinning ging. Bij onze jongens was het beste eraf ( geen conditie ? ) .FC Breukelen werd niet meer gevaarlijk en moest alle zeilen bijzetten om de tegenstander van scoren af te houden. Vlak voor tijd viel de beslissing. Na twee mooie aanvallen van OSM stond het 5-3 en was de strijd beslist. Teleurgesteld verlieten de jongens het veld. Er had misschien wat meer in gezeten al was de overwinning van OSM terecht. Vanaf deze plaats wil ik nog even een compliment maken aan de scheidsrechter. Hij floot de gehele wedstrijd bijzonder goed. Mede dankzij de leidsman en het sportieve gedrag van de spelers werd het ook voor de supporters een leuke wedstrijd.

De coach

b2 14-3-09.jpg
b2 14-3-09 2.jpg
b2 14-3-09 3.jpg