F3 pakt weer drie punten nu van de nummer 2

De F3 moest vanmorgen om 10:30 verzamelen omdat we naar SDO moesten en die spelen pas om 11:45. We gingen met zeven spelers het veld in omdat Melvin en Tim en Yme ER niet bij waren vandaag.

Dus dat betekende dat wij 40 minuten aan de bak moesten zonder te wisselen. Een zware taak tegen de nummer 2 van de poule. De eerste wedstrijd hadden wij verloren met 6-4 dus hadden wij wat recht te zetten, en dat hebben we gedaan met heel veel strijd.

En dat pakte goed uit. SDO kwam niet in hun spel omdat wij goed druk konden zetten en SDO op te jagen. Na vijf minuten kwam de bal bij Nick die de aanval met Ezra opzette. Nick die goed door liep en de bal mooi mee nam in de loop en met een keihard schot de bal de kruising in jaagde. Klasse Nick. De 1-0 voor ons. SDO was even de weg kwijt maar gaf niet op. Na drie minuten spelen met een beetje geluk kwam SDO op 1-1. Lorenzo zat ER nog aan met zijn hand, maar de bal ging via de binnenkant paal erin. Jammer!

De wedstrijd ging gelijk op met mooie aanvallen van Breukelen. Maar ook van SDO en dat leverde de 2-1 op voor SDO. Uit een corner kwam hij voor de voeten van een speler van SDO die van dichtbij goed inschoot (zonde).

Dus we gingen rusten met 2-1 achterstand.

In de rust hebben wij afgesproken dat wij SDO nog feller aan moesten pakken en dat hebben jullie goed uitgevoerd. Met goed samenspel en overzicht speelden wij de tweede helft geheel op de helft van SDO. Mooie afstand schoten van Nick, net naast de paal, of tegen de paal. Daarna een genadeloos shot van Nick die uiteen knalde op de kruising. Dek nou die nummer 9 riep de leider van SDO!

Lorenzo, onze keeper, had niet veel te doen. Met een mooie uittrap kwam de bal bij Ezra die uithaalde, maar de keeper van SDO tikte hem naast. Een corner voor ons. Ezra, zei ik, neem hem zelf. Ezra krulde de bal de kruising in. Wat een goal Ezra (klasse), de 2-2!

We bleven de druk goed opvoeren. SDO had een goed spelertje lopen maar hij had niet veel kans vandaag omdat zowel Donny, Bas en Peer hem goed aanpakte. Door een fout van de keeper van SDO kwam de bal voor de voeten van Matt die een man uitspeelde en hem prachtig inschoot. Klasse Matt! De 3-2 voor ons.

Met nog vijf minuten te spelen bleef het spannend. Door een te zachte terugspeelbal van Bas kwam hij voor de voeten van een speler van SDO maar Lorenzo lette goed op en gooide zich voor de bal. Top man.

Met nog drie minuten te spelen hebben wij de wedsrtijd prima uitgespeeld. Jullie hebben vandaag laten zien dat wij een team zijn en dat jullie vechten voor elkaar! Klasse, weer een dikke 10 verdiend, op naar de nummer 1: Loosdrecht