De tijgers van de F2 beginnen weer te brullen!

Vandaag, zaterdag 7 maart, hadden de tijgers van de F2 wat recht te zetten. Namelijk vandaag stond de wedstrijd tegen de F1 van Fc Hilversum op het programma.

Hoezo, wat recht te zetten? Het team uit Breukelen had in het begin van het seizoen de bekerwedstrijd tegen de Fc Hilversum verloren met 8-3! Het was tijd voor revanche.

Deze week was er erg hard getraind door de mannen onder leiding van John de Wit, immers in de laatste wedstrijd werden de tijgers met hun eigen spel onder druk gezet.

De wedstrijd begon wat rommelig een paar spelers moesten hun plekje verkennen, immers de opstelling was wat aangepast. Hiervan wist Hilversum gebruik van te maken en wist de 0-1 te scoren. Dit was het sein voor de tijgers, de lippen werden omhoog getrokken de tanden werden zichtbaar, de mouwen werden opgestroopt en Jaaaaa….. daar werd in het collectief gebruld, ja… ze zijn er weer.

Mannen van Breukelen wisten de tegenstanders uit Hilversum van hun eigen goal weg te krijgen en ze terug te dringen op hun eigen helft. De aanval werd weer gezocht en met mooi passeer bewegingen en breedte passes werd Floris gelanceerd en via een mooie kap beweging stond hij oog in oog met de keeper. Als keeper weet je het dan….. “ik ben kansloos”. De 1-1 was een feit. Het leek erop dat de Tijgers niet gegeten hadden en ze bleven maar op zoek naar de tweede treffer. De mannen uit Breukelen zette weer een aanval op en…. Corner. Het was Ole die de corner nam en oeh… deze werd weggewerkt door Hilversum. Maar…… deze afgeslagen bal werd in één keer op de pantoffel genomen, door de linksback Thomas en…

De bal was met het blote oog niet te volgen en als een komeet knalde deze in het net, 2-1 voor Breukelen.

Met deze stand was het rust.

Na de rust was het Breukelen die wat te laks aan de tweede helft begon en helaas het was al snel weer 2-2, wakker worden…..

Deze domper werd direct aan de kant geschoven en de wedstrijd begon opnieuw.

Het spel golfde op en neer want de spelers van Hilversum roken ook hun kans.

Het was Breukelen die de aanval weer zocht vanaf rechts. Het was Beau die de aanval opzette de bal mee gaf aan Sam en die wist wel raad met deze bal. Met een lichaamsbeweging gevolgd door een kap beweging wist Sam de bal voor te geven en wie stond daar… Ole.

Jawel de bal aannemen, kijken en schieten. Jaaaa… het lukt hem het is 3-2 voor Breukelen.

Deze voorsprong werd niet meer uit handen gegeven door kunst en vliegwerk (het vliegen ging onder aanvoering van Beau) werd het einde gehaald.

Jongens jullie hebben hard gewerkt en een geweldig resultaat gezet. Nu op naar de volgende tegenstander.