Victoria F2 - Breukelen F2

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Victoria op het programma. Voor de tijgers van de F2 is dit een beladen wedstrijd, immers van deze tegenstanders heeft men al 2 maal verloren.

De spanning was bij het verzamelen al voelbaar, de jongens waren nerveus en konden geen minuut stil staan. Zelfs een van de coaches van het team had hier last van. Sjaak was op vrijdagavond zo druk aan het puzzelen geweest met de opstelling dat hij dwars door het rinkelen van de wekker heen sliep. Gelukkig was Ole erg vroeg op en wist Sjaak en Bob wakker te bellen. Maar ja,….. dit was nog niet alles onze keeper Jhan Carlos zocht een manier om zich op te laden voor de wedstrijd. Jahn Carlos zocht een manier om zijn concentratie vast te houden. Hij dacht deze gevonden te hebben door op een plank over de sloot te gaan balanceren. Helaas was de balans op de piste achter gebleven in Oostenrijk en voor we het wisten stond Jhan Carlos tot zijn heupen in de sloot.

Het team was klaar voor vertrek naar Loosdrecht.

Na de gebruikelijke team bespreking was het tijd voor de wedstrijd. Het was Victoria die erg sterk aan de wedstrijd begon. Ze wisten de jongens van de F2 onder druk te zetten. De toon was gezet en het was duidelijk dat de F2 het vandaag niet cadeau zou krijgen. De verdediging werd erg getest en het team werd steeds meer achteruit gedrukt. Met spaarzame counters wist het team uit Breukelen af en toe onder de druk uit te komen. In deze uitbraken werd de keeper van Victoria getest, maar hij stond zijn mannetje. Aanvallen van Sam en Ole wist hij te stoppen, een afstand schot van Thomas uit een rebound wist hij fantastisch te blokken.

Het team van Victoria wist aan het einde van de eerste helft de druk erg hoog op te voeren en uit een van deze aanvallen wist men het doel te vinden en de 1-0 was een feit.

Rust.

Na de rust golfde het spel op en neer en het waren de jongens uit Breukelen die de druk bij Victoria opvoerde. Het was Victoria die de verdediging van Breukelen testte met snelle counters. Op het moment dat ze er toch door kwamen stond Jhan Carlos zijn mannetje. Met geweldige reddingen wist hij de tegengoals te voorkomen. De jongens uit Breukelen namen meer risico door achter 1 op 1 te gaan spelen. Het was Victoria die met counters gebruik maakte van deze ruimtes en in een van deze counters wist men te scoren. Het eerste schot werd door Jhan Carlos geweldig uit de hoek gedoken echter de rebound was voor Victoria.

De 2-0 was een feit. De laatste minuten van de wedstrijd was rommelig en met een mooi afstand schot via binnenkant paal wist Victoria de 3-0 te scoren.