Bijna een uitslag voor D4

Na bijna drie (!) maanden eindelijk weer eens een echte wedstrijd, op echt gras.

Een nieuwe competitie-indeling met daarin een aantal bekende en zeer sterke opponenten zoals SVM D1 en CSW MD1, en een aantal nieuwe namen als Argon D4 (glansrijk winnaar in de najaarscompetitie 3e klasse 37), Hertha D2 en BVV D2 (waardige tegenstanders van onze eigen D3 in de achter hen liggende competitiehelft).

Deze laatste ploeg uit Blaricum was de eerste tegenstander van dit jaar (tevens inhaalwedstrijd) in een door de voorjaarsvakantie overschaduwd weekend. Weinig andere wedstrijden in de D-categorie dus des te meer keuze om de door afwezigheid gevallen gaten met spelers uit andere teams op te vullen en eindelijk de kans om nieuweling Brendan aan het echte werk te zien.

Direct na aanvang bleek de vrees voor eventuele onwennigheid gegrond. De opstelling stond verder prima en de intensieve conditietrainingen beginnen duidelijk hun vruchten af te werpen. Echter is de passing helaas nog steeds gehaast en slordig en de roep om de bal en het gebruik van de vrije ruimtes nog steeds niet duidelijk en gestructureerd genoeg. Het was zeker aan de goede invalbeurt van Olivier en Junior te danken, dat het eigen doelgebied ogenschijnlijk gemakkelijk schoon werd gehouden en bijna-kansen van BVV op één hand te tellen waren. Ook Joery wist de eigen aanval van extra impulsen te voorzien en mede daardoor kon de D4 een aantal keer zeer gevaarlijk worden en Brendan tot twee keer toe bijna zijn debuutgoal maken.

Daarmee is in hoofdlijnen bijna de hele wedstrijd wel samengevat en met de einduitslag van 0-0 kon bijna iedereen wel vrede hebben. Invallers nogmaals bedankt!

Aankomend weekend de THUISwedstrijd om 11.00 uur tegen de najaarswinnaar uit 3e klasse 37, Argon D4. Het lijkt ons duidelijk dat tegen een tegenstander van dit kaliber, bijna echt geen optie meer is, succes.