F3 pakt verdiende gelijkspel

De F3 moest vanmorgen om 8:00 verzamelen om naar Muiderberg F1 te gaan.

De wedstrijd begon om 9:15. We begonnen eerst met wat aftasten van de tegenpartij. Na 5 minuten kwamen wij in ons eigen spel met weer goed keepers werk van Lorenzo.

Onze verdediging stond goed met Bas, Matt en Peer die goed de buitenkant op zochten, wat we ook lieten zien is dat we goed samen speelden. En dan is voetbal toch de mooiste sport die ER is en wij als ouders genieten daar ook van om je eigen kind zo te zien voetballen.

Jammer genoeg kwamen wij op achterstand de 1-0 was daar en dat was ook de rust stand.

In de rust hebben Rob en ik jullie gezegt om op zijn duits te gaan voetballen dus van uit achteren opbouwen naar voren en dat pakte goed uit.

We bleven goed samen spelen met mooie aanvallen maar jammer genoeg kwamen we 2-0 achter maar na 5 minuten spelen kwam ER een aanval op rechts. Tim nam de bal goed mee en hij speelde 3 man uit en haalde genadeloos uit de keeper was kansloos klasse Tim, en die scoorde de 2-1.

Het middenveld met Ezra, Yme en Melvin bleven goed druk zetten naar voren toe een mooie bal van Ezra naar Nick die 2 man uit speelde die zag Tim vrij staan. En Tim op zijn beurt de hele verdediging van Muidenberg er uit liep. Tim haalde goed uit maar de keeper kon hem niet klem vast houden en liet de bal los.

Yme die heel goed was meegelopen haalde keihard uit, de 2-2 was daar. Klasse mannen jullie hebben gevochten voor elke bal. Het eerste punt hebben wij te pakken op naar maandag en woensdag. Dan kunnen we lekker weer trainen een fijn weekend allemaal.